Hovudside

Gjør Spider Midd Kill Arborvitaes?

by Walther

Arborvitae er en eviggrønn som kan dyrkes som tre eller en busk. Den har typisk en konisk eller sylindrisk form. Bladene ser ut som nåler og har en gul-grønn nyanse. Anlegget bærer små blålig grønne kjegler som endres til brun som de forfaller. Arborvitae er plaget av noen skadedyr. Selv om det er hundre av edderkopp midd varianter, vises gran edderkopp mite å være den eneste midd som kan skade arborvitae.

Arborvitae Skadedyr


Arborvitae er utsatt for angrep fra arborvitae bladlus, skalaer, barkbiller, sawflies og flere andre insekter. Gran edderkopp midd også lever av bladene av denne arten. Det er en kjølig vær pest som gjemmer seg i barken og blir sovende når temperaturen overstiger 90 grader.

Spruce Spider Midd


Spider midd er små edderkoppdyr som beiter primært på vinstokker, bær, frukt og prydtrær og grønnsaker. De lever i kolonier, og mate ved piercing cellevevet og suger ut innholdet. I milde tilfeller er små gule eller hvite flekker igjen på blader eller nåler.

Fatal Attraction


Arborvitae kan bli skadet av et alvorlig angrep av gran edderkopp midd. Bladene blir gule eller bronzed og kan falle ned fra treet. Hvis befolkningen blir for stor, kan dette føre til mating bladtap, noe som kan resultere i alvorlig skade, og i noen tilfeller død.