Hovudside

Slik fjerner du flekker på en Lin duk

by Walther

Slik fjerner du flekker på en Lin duk

Etter middag med familien og venner, spesielt i store forsamlinger, ita € ™ s ikke overraskende å finne minst en flekk på din Lin duk. Hvis du oppdager en flekk, behandle den så snart som mulig. Heldigvis dona du € ™ t nødt til å tilbringe aldre gni ut flekker, og du vil være i stand til å bruke duken igjen. Ulike typer mat og drikke flekker krever ulike behandlinger, så ita € ™ s nyttig å identifisere hva sølt før behandling av den. Alltid forbehandle flekken før du vasker din duk.

Bruksanvisning


•  Fjern rødvin flekker ved å fukte en svamp med kaldt vann og bruke det på de fargede området av duk. Påfør forvask flekkfjerner eller flytende vaskemiddel. Sett duken i vaskemaskinen med litt farge safe blekemiddel. Dette vil også arbeide for tomatsaus flekker eller leppestift merker. Sørg for å vaske med safe blekemiddel og en passende vanntemperatur for stoffet.

To Treat smør eller oljebaserte flekker ved å bruke forvask flekkfjerner eller flytende vaskemiddel på flekken. Sett duken i vaskemaskinen med litt væske vaskemiddel.

•  Forbehandle kaffe eller te flekker med flekkfjerner eller vaskemiddel. Sett duken i vaskemaskinen som vanlig, vask med vaskemiddel.

•  Fjern stearin søl ved å fjerne overflødig med en kniv. Plasser det berørte området av duken mellom tørkepapir. Trykk i området med et varmt jern, slik at voksen til å bli absorbert inn i papirhåndklær. Bruk nye papirhåndklær som de absorbere voks.

•  Sug en saus flekken med et enzym-basert renseprodukt. Hvis flekken allerede har tørket, suge flekken i 30 minutter. Vask duken i vaskemaskinen som vanlig.

•  Kontroller våt duk etter at du setter det gjennom en vaskesyklus, uansett flekken. Du vil være sikker på at flekken er fjernet før du setter den i tørketrommelen fordi den varme luften kan gjøre maten eller drikke flekken permanent på duk.

•  omvask duken hvis nødvendig, og deretter tørke.

Tips og advarsler


  • Hvis du er usikker på hvilken type flekk, dona € ™ t vaske den med varmt vann. Hvis flekken er proteinbasert, kan varmtvanns flekken.