Hovudside

Hvordan Grow Agurker i hengende kurver

by Walther

En populær hage grønnsak er agurk. Økende agurker gir en rikelig tilførsel å spise frisk og for å gjøre pickles. Agurker ta opp ganske mye plass i hagen, som de er vinstokker som sprer seg langs bakken. Ved å dyrke agurker i hengende kurver, enten det er en vanlig kurv eller i en opp-ned kurv, frigjør hageområdet og gir en enkel måte å høste mangfoldet av agurker enklere.

Bruksanvisning


•  Vurder type kurv du har tenkt å bruke. Kurver er tilgjengelig i en rekke stilarter. Plast plante kleshengere, trådkurver, opp ned planters eller terra cotta planters er ideelt. For typiske hengende kurver, bruker frø eller frøplante planter. Hvis du planlegger å bruke en opp-ned container, bruker frøplante planter bare.

•  Fyll kurven med potting jord og plante frø til en dybde på én til to inches. Plant frøplante planter slik at de er på nivå med jord.

•  Plasser frøplante plante inn i hullet i bunnen av en opp-ned planter. Har noen holde planter mens du legger til en liten mengde jord. Spre røttene av planten ut for å hjelpe planten begynner å vokse lett. Fyll planter resten av veien med jord.

•  Vann enten type kurv godt. Heng kurvene fra takbjelkene av en gårdsplass taket, carport eller annen struktur. I tillegg henger kurver fra gjerdestolper slik at vinrankene kan hvile langs gjerdet rekkverk. Pass på at anlegget vil motta massevis av solen. Agurker trenger minst seks timer med sollys om dagen.

•  Sug planter hver gang du vann. Agurkplanter produsere større agurker med mye vann. Vann igjen når jorden føles litt tørr. Selv om de produserer store agurker med mye vann, trenger plantene ikke liker en forlenget periode med soggy jord.

•  Gjødsle kurvene med en 20-20-20 blanding gjødsel egnet for grønnsaker. Bland en kvart teskje til én liter vann og vanne hver kurv tilsvarende.

Tips og advarsler


  • Dyrke tomater, squash og paprika i containere også.