Hovudside

Orange Slime vokser i My Jacuzzi

by Walther

Orange Slime vokser i My Jacuzzi

Finne oransje slim vokser i et boblebad er en alvorlig sak, og rengjøring av boblebad er viktig. Folk bør ikke bruke boblebadet før den har blitt grundig renset ut og slim fjernes. Oransje slim kan ha en rekke årsaker, fra olje og kosmetikk fra huden til en vekst av alger eller mugg. Det finnes en rekke måter å rense oransje slim ut av et boblebad og returnere det til orden.

Bruksanvisning


•  Tøm Jacuzzi helt å fjerne vannet. Vann som har vært utsatt for slimet bør ikke brukes i boblebadet, da den kan inneholde sporer eller giftstoffer fra slim.

•  Bruk gummihansker når du rengjør innsiden av boblebadet. Fyll en bøtte med varmt vann og en kopp blekemiddel til å bruke når du rengjør jacuzzi.

•  Bruk en skrubb børste til å rense ut den oransje slim fra innsiden jacuzzien. Spyl Jacuzzi ut for å fjerne blekemiddel og slim som nødvendig. Fortsett å skrubbe til det ikke mer av slim er synlig.

•  Legg en alge behandling til boblebadet i henhold til produsentens instruksjoner. Noen alger behandlinger kan brukes til boblebadet selv, mens andre vil gå gjennom vannet.

•  Fyll boblebadet og se etter slim. Unn rørene av boblebad med en vannbasert alger behandling for å sikre at slim er helt fjernet fra boblebadet.

Tips og advarsler


  • Øke mengden av klor eller brom i boblebadet vann kan bidra til å drepe eventuelle gjenværende slim eller mugg. Tillate klornivået for å gå tilbake til det normale før du bruker Jacuzzi å unngå hudirritasjon.