Hovudside

Hvordan bruke Parafin i ditt hjem Oppvarming Oil Tank

by Walther

Hvordan bruke Parafin i ditt hjem Oppvarming Oil Tank

Parafin, hjem fyringsolje, diesel, K-1, flydrivstoff og en rekke andre petroleums avledet brensel, har svært like egenskaper. De er alle skreddersydd for oppgaven, enten det er å drive en jetmotor, kjøre en stor rigg eller varme opp huset. I en generisk forstand, men din ovn ikke vet forskjellen mellom noen av disse typer drivstoff. Faktisk, mange vinter blandinger av hjem fyringsolje er olje og parafin i en 50/50 blanding fordi parafin er tynnere og derfor flyter lettere i de kaldeste dagene.

Bruksanvisning


•  Fyll en beholder med parafin fra noen lokal leverandør, eller kjøpe det allerede pakket i en container fra din lokale jernvarehandel.

•  Åpne opp tanklokket på hjemmesiden din oljetank.

•  Hell parafin inn i tanken, og lukk lokket. Din ovn vil brenne det helt fint.

Tips og advarsler


  • Parafin er dyrere enn hjemme fyringsolje og avgir mindre BTU av varme; derfor, i et rent praktisk forstand, det gjør ikke noe fornuftig å brenne den rett i ditt hjem fyringsolje tank. For en nødsituasjon eller stop-gap tiltak, vil det fungere helt fint, men realistisk, for den prisen, er det bedre å feste med hjem fyringsolje.
  • K-1 parafin er egentlig den filtrerte slag og er mindre svovelsyre da K-2. K-en trenger ikke en flue å brenne fordi det avgir svært begrenset svovelrøyk, men du må riktig ventilere ditt hjem oppvarming situasjon når du brenner K-2 parafin, eller resultatene kan føre til kvelning og død.