Hovudside

Omsorg for Rio Red grapefrukt trær

by Walther

Omsorg for Rio Red grapefrukt trær

Introdusert i 1984, er ganske ny på sitrus scene Rio Red rekke grapefrukt. Treet som produserer Rio Red grapefrukt er en oppreist eviggrønne som foretrekker vintertemperaturer over 30 grader F. Rio Red grapefrukt trær utvikle duftende blomster som blomstrer om våren, supplerer dyp grønn løvverk. Gul-skinned med en rosa blush, Red Rio grapefrukt har dyp rosa masse som er søtere enn de fleste grapefrukt varianter. Med riktig stell, vil den modne Rio Red grapefrukt treet vokse til høyder mellom 8 og 12 fot med en 12- til 15-fots spredning.

Bruksanvisning


•  Vann Rio Red grapefrukt treet minst en gang i uken hvis det er en ny transplantasjon. Bruk en soaker slange for å levere dype vanning ned til røttene. Oppretthold fuktig jord til en 1-cm dybde til enhver tid. Supplerende vanning vil være nødvendig bare i stedet for regn når grapefrukt treet er etablert.

•  Feed the Rio grapefrukt treet en diett av 21-0-0 gjødsel. Også referert til som en aluminium sulfat gjødsel, den 21-0-0 krever flere søknader når det brukes til grapefrukt. Følg label instruksjoner for påføringsmetoder og tildelingsbeløp. De fleste Rio Reds setter pris på en dose av 21-0-0 i februar og en i mai og september.

•  Spre et lag med bark mulch under kalesjen av grapefrukt treet for å redusere ugress. Ugress vil konkurrere med din Rio Red for vann, slik at du vil ønske å holde dem i sjakk. Et lag av mulch vil også bedre drenering.

•  Prune døde, innad vokser eller skadede grener ved hjelp av en beskjæring verktøy. Rio Red grapefrukt treet ikke kreve beskjæring å opprettholde formen.

•  Kontakt en profesjonell arborist hvis du oppdager skadedyr eller sykdom som hindrer vekst av Rio Red grapefrukt treet. En profesjonell arborist kan diagnostisere problemet og finne en utbedring metode. Mesteparten av kjemikaliene som brukes for skadedyr og sykdomsangrep i grapefrukt trær er ikke tilgjengelig for hjem gartner.

Tips og advarsler


  • Spre mulch minst en fot fra barken på treet for å hindre skadedyrangrep.
  • Ikke over-vann Rio Red treet. Over-vanning fører til at røttene til treet for å råtne. Dette dreper slutt treet. Hvis jorda føles fuktig på en 1-tommers dybde, hoppe over vanning og sjekke igjen om noen dager.