Hovudside

Pryd Pepper Planter som er giftige

by Walther

Pryd Pepper Planter som er giftige

Pryd pepper planter er medlemmer av Solanaceous familien, som inkluderer vegetabilske planter som potet, pepper og aubergine. Mens frukten er den mest brukte parti av disse plantene, de grønne bladene på Solanaceous planter er giftige for dyr og mennesker.

Menneskelig potensial


Pryd pepper planter også er kjent som Jerusalem kirsebær, natal kirsebær og vinter kirsebær, og de har potensial til å forårsake symptomer på anlegget forgiftning hos mennesker. Andre giftige medlemmer av denne familien omfatter søtvier og Jimsonweed. Spiser de grønne bladene kan forårsake mage ubehag, kvalme og diaré hos mennesker. Forbruker frukten av pryd pepper planter vil ikke forårsake forgiftning symptomer hos mennesker.

Animal Potential


Pryd pepper planter er giftig for katter, hunder og hester, ifølge American Society for Prevention of Cruelty å Animals. Tidkrevende del av disse plantene ofte vil føre til magesår, magesmerter, depresjon, kramper, pustevansker og sjokk i dyr.

Betraktninger


Mennesker og dyr som opplever bivirkninger fra ingespryd pepper planter bør søke medisinsk behandling fra en lege eller veterinær. Noen plante kan forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker og dyr. Alvorlige allergiske reaksjoner inkluderer elveblest, pustevansker, hevelser i ansiktet, hevelse av tungen og tungpustethet.