Hovudside

Hvordan Spot Clean Clothes som en profesjonell Dry Cleaner

by Walther

Hvordan Spot Clean Clothes som en profesjonell Dry Cleaner

Alle som gjør vaskeri vet at flekkfjerning kan være vanskelig, spesielt når du prøver å få øye på ren på egen hånd. For tøff flekkfjerning, mange mennesker bringe sine klær til en profesjonell renseri-tallet, noe som kan samle opp regninger som ikke alltid er nødvendig. Flekker laget av sminke, olje, fett og selv gress kan fjernes ved hjelp av profesjonelle renseteknikker for fullt flekkfjerning hjemme.

Bruksanvisning


•  Plasser klær i et badekar med kaldt vann umiddelbart etter utslippet skjer for de beste resultatene. Denne metoden vil også arbeide med set-i flekker, men hvert trinn kan ta litt lenger tid, avhengig av årsaken til flekken.

•  Bløt klær i minst 30 minutter. Fjern klær fra vannet og gni den fargede området forsiktig med en ikke-slipende svamp. Mange ferske flekker kan fjernes med bare dette trinnet.

•  Hell en liten mengde vaskemiddel på svampen og arbeid det inn i flekken. Skyll fullstendig å fjerne all såpe.

•  La klær til luft tørke helt. Dersom flekken fortsatt er synlig, Fukt en ren svamp med ikke-brennbart tørr rensevæske og trykk det inn i flekken. Sørg for å følge produsentens anvisninger når du bruker tørr rensevæske. Vask som vanlig.

Tips og advarsler


  • For rask flekkfjerning av kaffe og juice flekker, koke en gryte med vann og hold skjorte over en vask eller badekar. Har en venn nøye hell kokende vann gjennom flekken i en avstand på ca 2 meter for å fjerne flekken.
  • Veldig varmt vann kan være skadelig for enkelte typer klær. Sørg for at den type klær du er spot rengjøring tåler vann ved høy varme.
  • Vær forsiktig når du håndterer kokende vann.