Hovudside

Hvordan å skifte batteriet i en GE Furnace Comfort Kontroll Zone Termostat

by Walther

GE Termostaten har et batteri back-up i tilfelle du mister makt. Dette hindrer den programmerbare innstillingen fra å måtte tilbakestilles når strømmen kommer tilbake. GE termostaten vil vise en indikator for lavt batteri når batteriene er behov for utskifting. Alle GE termostater er komfort kontrolltermostater, så det er en god idé å ha brukerhåndboken for rask referanse på din modell.

Bruksanvisning


•  Trekk dekselet fra termostaten. Du bør være i stand til å trekke den øverste delen av dekselet med fingertuppene for å løsne dekselet fra termostaten. Om nødvendig sette inn en liten flat skrutrekker mellom lokket og termostat kroppen. Vri skrutrekker håndtaket til pop dekselet av termostaten.

•  Trekk batteriene ut av termostaten. Det er to AA-batterier i øvre høyre hjørne av termostat. Trekk toppen batteriet ut med fingertuppen og trekk deretter bunnen batteriet ut av termostat.

•  Installer de to nye AA-batterier i batterirommet. Det er et diagram av batteriene i batterirommet som angir retningen av den positive og negative retning på batteriet. Du må installere batterier riktig retning, eller du kan skade termostaten. Trykke batteriene i til de klikker på plass.

•  Plasser termostaten dekker tilbake over termostaten og smekk dekselet på plass dekselet til det sitter.

Tips og advarsler


  • Det er ikke nødvendig å slå av strømmen til ovnen for å erstatte batteriene. Men hvis du bestemmer deg for å slå av strømmen må du kanskje omprogrammere termostatinnstillingene. Det er en god idé å ha brukerhåndboken i nærheten for referanse.
  • Ikke demontere termostathuset. Fjerne bare forsiden av termostaten. Baksiden av termostathuset har ledningene fra ovnen tilkobling til baksiden.