Hovudside

Hvordan Tenn Pilot Light på en Luxaire Furnace

by Walther

Hvordan Tenn Pilot Light på en Luxaire Furnace

På nesten alle moderne Luxaire ovn, lyser en elektronisk starter automatisk piloten hver gang termostaten kaller på varme. Men eldre modeller fortsatt beholde den stående pilot lys, som stadig brenner. Disse sparebluss, men ikke like effektiv som de nyere elektroniske startere, er fortsatt svært pålitelig og vil gi års tjeneste uten vanskelighet. Men de må først ta manuelt tent før Luxaire ovn vil fungere.

Bruksanvisning


•  Fjern pilot lys tilgangspanelet på din Luxaire ovn. Det er holdt av tyngdekraften, slik at du kan ta tak i hver side og trekk den rett opp og av.

•  Finn pilot lys ventil, som vil være hvit i fargen. Det vil være tre innstillinger trykket på den: av, på og pilot. Vrir du bryteren til den hviler i "av" posisjon.

•  Finn pilot lys termo. Det vil være et kobberrør som reiser bort fra pilotflammen ventilen og inn i brenneren i ovnen. Ved slutten av dette termoelement blir pilotflammen åpningen.

•  Lys din stearinlys lysere eller din peis kamp og plassere flammen på pilotflammen åpningen.

•  Vri knotten på pilotflammen ventilen til "pilot" og trykk ned. Dette vil gi ut en strøm av gass inn i åpningen som vil umiddelbart tenne fra flammen på lysere eller kamp.

•  Hold pilot lys knotten og fjern lysere eller kamp. Indikatorlampen vil lyse, men knotten må være deprimert for omtrent ett minutt for å la den termo å varme opp. Tiden trenger ikke å være nøyaktig, og du kan gjøre en grov telling i hodet til 60 sekunder.

•  Slipp pilot lys knott på slutten av 60-sekund teller og vri den til "på" -posisjon. Piloten vil forbli tent Sett tilgangsdekselet, slå hjemme termostat å ringe for varme og ovnen vil komme på.

Tips og advarsler


  • Slår aldri hjemme termostat å ringe for varme før piloten lyset er tent Ved å gjøre dette, vil gassblussene åpne og flom i forbrenningskammeret. Dette vil føre til en eksplosjon så snart du plasserer lysere eller kamp i posisjon til å tenne piloten.