Hovudside

Magen Worms Health Care hjem rettsmidler

by Walther

Ormer er en vanlig parasitt i menneskets fordøyelseskanalen, og vanligvis er ingen grunn til bekymring. Problemer oppstår imidlertid når ormen populasjoner vokse ut av kontroll, eller er inntatt i store mengder. Tegn på en høy parasittangrep er smerter i magen, gass, tretthet, diaré eller forstoppelse, feber. Det er flere naturlige rettsmidler for mage ormer, men hvis symptomene vedvarer, er det viktig å søke råd hos din fastlege.

Hvitløk


Hvitløk er et utmerket orm middel. Tygge flere nellik hver morgen for de beste resultatene. Hvis du ikke kan stå smaken, knuse hvitløk og gni saften på noen del av kroppen din. Hvitløk juice er absorbert i blodet fra huden. En annen måte å ta hvitløk er å knuse to eller tre nellik og plassere dem i en 1/4 kopp melk over natten. Neste morgen, stamme hvitløk stykker ut og drikke de rester hvitløk melkeblandingen.

Salt Water


Drikk en kopp vann blandet med en spiseskje av rock salt første om morgenen før du spiser. Fortsette i tre dager. Det rette er best for lette angrep av mage ormer.

Kokos og Castor Oil


Spis en spiseskje revet kokos sammen med en vanlig frokost. Drikk 1 til 2 gram av Castor olje, blandet med 8 til 8,5 gram av melk et par timer etter at kokos. Fortsett denne rutinen til fri for ormer.

Gulrøtter


Revet gulrot rense ut tarmkanalen og bære ormer ut med dem. De er friske og har mange fordeler, blant annet å være høyt på listen av vegetabilske antioksidanter. Generelt, gulrøtter forbedre din generelle helse, sammen med å bli kvitt noen overflødige parasitter. Spise to kopper revet gulrot på tom mage om morgenen i flere dager for å rense fordøyelseskanalen.

Gresskarfrø


Fast i minst 24 timer før du tar gresskar blandingen. Rense ut systemet ytterligere ved å drikke flere kopper sviske juice natten før. Den neste dagen, bryte åpne gresskarfrø og knuse den indre frø. Hell 8 gram kokende vann over en spiseskje med knust gresskar frø. Kult å drikke temperatur og drikke.

Malurt


Malurt blandinger har vært brukt siden antikkens Roma i herding mage og tarm orm, spesielt bendelorm og rundorm. Bland 0,1 / 2 unse malurt olje med 4 gram vann og bruke som et klyster.

Matvarer for å unngå


Hvis du føler at du har en orm problem, holde seg borte fra mat med høyt sukker og stivelse som brød, mais, sukkererter, puddinger, godteri og til og med mat med høyt naturlig sukker, som frukt. Ormer trives i et miljø som er høy i sukker. Også unngå rødt kjøtt, meieriprodukter, og sørge for at alle grønnsakene er vasket grundig.