Hovudside

Måter å fjerne superlim

by Walther

Måter å fjerne superlim

Det kan binde et bredt utvalg av varer sammen med en styrke som holder seg sikker. Hvis du binde elementene sammen med superlim ved en feil, kan du tror de sitter fast sammen for alltid. Heldigvis kan du oppløse super lim for å fjerne det fra overflater. Selv huden som du limt med superlim kan unstick med relativ letthet.

Stoff


Påfør aceton til stoffet med en tannbørste. Dypp tannbørstehårene inn i aceton og forsiktig mette området med superlim. Fortsett å pusse den aceton på stoffet og nøye jobbe limt området fra hverandre. Fortsett nøye slik at du ikke rippe stoffet som du prøver å fjerne superlim.

Wood


Fukt en klut med aceton og bruke væsken til superlim på veden. La aceton å suge på Super Glue området før det myker limet. Bruk en sparkel eller en pensel til å skrelle Super Glue fra veden. Hvis du prøver å unbond to tre elementer, bruke aceton inn i sprekken mellom elementene hvor hardt Super Glue er og vente på limet å mykne. Forsiktig prøve å skille elementene som superlim myker og deretter skrelle av de resterende lim fra elementene etter at du skille dem.

Glass


Suge glass i varmt vann for å bryte en super lim obligasjon. Produsentene av Super Glue anbefaler ikke liming av glass med superlim. Sjekk glass elementer periodisk under utjevningsprosess, prøver å bryte bindingen. Fortsett soaking til du kan bryte elementene fra hverandre. Chip av eventuelle gjenværende superlim etter å bryte bindingen.

Hud


Plasser hudområdet med superlim inn i såpe, varmt vann. La huden bløt i flere minutter. Fjern skinnet fra såpevann og påfør neglelakk som inneholder aceton til området med superlim. Mette området grundig og forsiktig prøve å bryte bindingen på huden ved å trykke eller peeling huden fra hverandre. Arbeid sakte å skrelle huden fra hverandre fordi du kan rive huden hvis du prøver å ta den fra hverandre raskt.

Øyne eller lepper


Ikke bruk aceton eller negl polish remover hvis du får super lim på øyne eller lepper. Suge øyet området eller leppene med varmt vann. Du kan prøve å skrelle leppene fra hverandre, men hvis de ikke kommer fra hverandre med lett press, stoppe umiddelbart, eller du kan rive huden. Vanligvis, hvis du får superlim på leppene eller øynene, vil spytt nær leppene og fuktigheten på øynene dine bryte ned Super Glue innen én til to dager. Ta kontakt med en lege for hendelser med superlim på leppene eller øynene.