Hovudside

Slik reparerer en Furnace Fan

by Walther

Slik reparerer en Furnace Fan

Ovner har en vifte eller blåser, som blåser den varme luften gjennom kanalene. Hvis du finner din ovn er ikke oppvarming huset ditt riktig, kan du ha en feil fan. Ovnen viften drives av en motor. Reparere en ovn fan er en relativt jobb. Du kan gjøre det selv med følgende:

Bruksanvisning


•  Holde ovnen avslått, se etter noen sammenheng problem, løs eller klippe ledninger / kabler. Bekrefte om viftemotoren får strøm. Kabler bør være nøye bytte / ny tilkoblet hvis det er nødvendig.

•  De fleste viftene drives av motoren via en trinse belte. Sjekk for å se om beltet er revet eller sprukket. I begge tilfeller ta beltet til den lokale jernvarehandelen for en matchende erstatning.

•  Se etter utløsning av strømbryteren. Viften også kan ha stoppet på grunn av tilstopping. Fjern alt som har forårsaket en tresko. Slå viften for hånd for å sikre den roterer fritt.

•  Viften fungerer ikke på grunn av en brent motor. Du kan lukte en brennende duft inne i motoren. I et slikt tilfelle er det virkelig ingen annen måte å fikse det, bortsett fra å erstatte den.

•  Ta motoren ut ved å koble fra kablene og belte. Ta det med til nærmeste jernvarehandel og få en erstatning i henhold til strøm input / output, hestekrefter og andre lignende spesifikasjoner. Re-installere viftemotoren med alle kabler koblet til på nytt.