Hovudside

Hvordan å opprettholde en Steam Boiler

by Walther

Dampkjeler er så effektive i å generere varme som de er potensielt farlig. Med masse varme brenning og pumping gjennom kjelen, må sikkerheten være nummer én bekymring når du bruker en dampkjele. Vedlikeholde kjele er riktig en av de beste måtene å unngå ulykker og holde kjele trygg og effektiv. Følg disse trinnene for å vedlikeholde din dampkjel.

Bruksanvisning


•  Rengjør kjelen. Tømming og rengjøring av kjelen vil holde delene fungerer som den skal, og vil bidra til å forhindre skade på mekanismen. I tillegg vil rense kjele tillate deg å inspisere den for feil, korrosjon og skade.

•  Opprettholde riktig vannivå. Studier har funnet at de fleste kjele ulykker og skader er forårsaket av en lav vannstand. Bortsett fra faren til folk, er en lav vannstand også dårlig for kjelen selv. Så, sjekk din kjelens vannstanden med jevne mellomrom for å sikre at det er riktig.

•  Hold alle bevegelige deler rent og oljet. Ventiler er spesielt viktig å opprettholde en dampkjel og bør være lett slått åpen og stengt. Mange av en kjele ventiler spiller en viktig rolle i å holde kjelen kjører trygt, så teste alle bevegelige deler og ventiler for optimal funksjonalitet.

•  Hold en kjele logg. Holde en logg over hendelser, funksjonsfeil, inspeksjoner og rengjorde vil hjelpe deg akkurat når du trenger det. Som en medisinsk pasientens diagrammer, kommuniserer en kjele logg verdifull informasjon til deg og kjeler fagfolk uten å koste deg mye tid eller penger.