Hovudside

Hvordan Clean Stiff Svamper

by Walther

Hvordan Clean Stiff Svamper

Vaskekluter er ment å føles myk og beroligende på huden, ikke grov og irriterende. Hvitvasking Kluter med overdreven vaskemiddel, men det fører sine fibre å samle såperester og blir stiv og grov. Selv kommersielle tøymyknere er visstnok formulert for å myke vaskekluter, de faktisk frakk vaskeklut fibre med silikon som gjør vaskeklut mindre absorberende og plysj over tid. Bare hvitvasking stive washcloths bruke visse teknikker myker umiddelbart washclothsâ € ™ grove fiber, noe som gjør dem behagelige å bruke igjen.

Bruksanvisning


•  Hell en kopp varm hvit eddik og 1/2 kopp varmt vann i en bolle. Bland den varme eddik og vann. Hot hvit eddik løser opp rester fra vaskemiddel i vaskeklut fiber.

•  Senk de stive washcloths i varm eddik løsning mens iført rengjøring hansker. La washcloths bløt over natten.

•  Fjern washcloths fra eddik løsning og plassere dem i vaskemaskinen. Still vaskemaskin til vanntemperaturen innstillingen oppmerksom på washclothsâ € ™ vaskeanvisningene. Ikke legg vaskemiddel til vask.

•  La vaskemaskinen gå videre med sykluser. Tilsett 1 kopp hvit eddik (ved romtemperatur) til skyllesyklusen.

•  Fjern washcloths fra vaskemaskinen når syklusen er fullført. Tørkes i tørketrommel washcloths i tørketrommel for økt mykhet.