Hovudside

De beste tomat Planter for North Carolina

by Walther

De beste tomat Planter for North Carolina

Arvestykke tomater har funnet veien inn i North Carolina hager. Arvestykker utstråler smaker og teksturer sjelden finnes i dagens moderne varianter. Når smaken, snarere enn lagring og frakt kvalitet, var den viktigste komponenten i en tomat, gartnere lagret frø av sine aller beste tomat for neste års avling. Etter generasjoner med å velge og passerer ned frø, er arvestykke varianter å produsere de aller beste smaker tomater. Med gjennomsnittlig høye temperaturer i juli spenner 80-96 grader Fahrenheit over hele staten og en lang vekstsesong, bør hver familie nyte disse varme kjærlig arvestykke tomater, tilgjengelig på choice North Carolina barnehager.

Heavy Weight arvestykker


Arvestykke tomat Mortgage Lifter, produserer Grampa Charlies en overflod på 1 til £ 2 frukter. Utviklet av MC Byles (Radiator Charlie) som vokste tomat og solgte dem for $ 1 stykket, klarte han å betale sine boliglån fra salget, ifølge Tomatofest.com.

Anna russiske produserer hjerteformet, saftig frukt med en vekt på £ 1 og kommer opprinnelig fra Russland.

Et arvestykke med sine røtter i North Carolina og Virginia er tysk Johnson. Det idrett store runde tomater med svært få frø, igjen i den store 1-kilos størrelse.

Heirloom Limer


Med arvestykke historie av å være den aller beste smaker tomat, når en lime typen tomat er dyrket, bør det være et arvestykke. Gått ned fra Sør-Italia, er Principe Borghese en 2-tommers-lange plomme tomat. Det bærer tungt og er utmerket for tørking eller sauser. En pasta tomat synkende fra Polen er Opalka, produsere en tung avling av søt plomme-formet frukt 4-6 inches lang. North Carolina gartnere liker å spise disse friske, samt matlaging dem opp i en saus.

Cherry Heirloom


De Pennsylvania Dutch vokste og gått ned kirsebær tomat Riesentraube siden 1850-tallet. Det er en tysk arvestykke som vokser klynger på 20 til 40 små ovale tomater som har smaken av en stor biff.

En gul cherrytomat mye dyrket er Dr. Carolyn. Den produserer klumper av seks søte frukter på store anlegg. Begge trives på varme uteplasser i North Carolina nå.

Odd Farget Heirloom


Noir de Crimee er en lilla-svart tomat av russisk avstamning. Den produserer en høy avkastning av søt frukt i 6-unse størrelse.

Gul Perfection gir en overflod av små, gule, to-unse saftige tomater. Denne kommer fra en britisk historie linje og har også funnet sin nisje i North Carolina.

En deilig søt tomat som er lyse grønt når det er fullt moden er tante Ruby tyske Green. Gått ned fra en tysk familie, produserer det stor biff størrelse frukt.