Hovudside

Min Pool Float lekker Air

by Walther

Min Pool Float lekker Air

Bassenget flyter kan slå en vanlig basseng i en vannlevende sommer lekeplass, men de er ikke vanligvis den mest pålitelige leker i verden. Selv høy kvalitet bassenget flyter lekke luft nå og da, som forteller deg det er en rift, eller hull i flyte overflate. Selv om du kan bli fristet til å bare kjøpe en ny pool float, reparere en er faktisk veldig enkelt og vil spare deg for penger. Når det gjøres riktig, kan reparere et hull legge år av livet til nesten alle basseng flyte.

Finne lekkasjen


Fyll bassenget flyter opp med luft og se etter lekkasjer ved å legge press på alle områder av float. Lytt nøye for å unnslippe luft som noen ganger kan være vanskelig å finne. Sjekk sømmer og luft dyse så vel fordi lekkasjer er vanlig i disse delene av float. Hvis du fremdeles ikke kan finne lekkasjen, senk den oppblåste flyter i vann og se etter bobler. Du bør se små bobler dukker opp fra hullet.

Påføre en Patch


Mange basseng flyter komme med et reparasjonssett som inneholder en vinyl patch. Hvis du ikke har dette, kjøpe en billig kit hos din lokale bassenget forsyning butikken. Sørg for at lappen tilsvarer materialet flottøren er laget av, enten det er vinyl, gummi eller lerret. Klipp ut en lapp dekker hele hullet og etterlater ekstra rom å lime lappen ned. Dekk hele lapp med superlim eller vinyl sement og plassere jevnt på flottøren. Kontroller at float er oppblåst og helt tørr før du påfører lappen. Trykk godt ned og sørge for at kantene på plasteret er tett tillukket. La det tørke i minst en time.

Testing


Test din float ved å senke det i vann og se etter bobler dukker opp fra det lappet området. Bruk kraft til området for å se om lappen forblir tett festet. Holde et tett øye på flottøren i løpet av neste uke og notere eventuelle deflasjon.

Forebygging


Bassenget flyter kan være delikat, så unngå å hoppe på dem for å hindre hull og rifter i fremtiden. Holdes vekk fra kjæledyr og oppbevar den på et trygt innendørs plass når den ikke er i bruk, for eksempel et basseng hus eller skur. Utenom sesongen, deflate bassenget flyte og oppbevar i en mild temperatur, beskyttet sted.