Hovudside

Hjem Fly Remedy

by Walther

Houseflies er en av de mest irriterende skadedyr som invaderer hjemmet ditt. Du kan jage dem rundt med en fluesmekker eller rullet opp avisen, bare for å oppdage en ny flue reise gjennom huset ditt så snart du drepe den gamle. Du kan kjøpe mange forskjellige produkter i butikkene er utformet for å hjelpe deg å ta vare på din umiddelbart problem. Prøve noen hjemme rettsmidler, men før du bryte ut din lommebok.

Forebygging


Bli kvitt søppel i huset, spesielt søppel som inneholder mat saken. Reparere eventuelle skjermen dører eller vindu skjermer som har hull i dem, som tillater fluer inn i ditt hjem. Vaske ut søppeldunker med en desinfiserende.

Ta vare på noe utendørs som kan tiltrekke seg fluer. Fjern eventuelle kjæledyr avføring fra din hage.

Basilikum


Hold potte basilikum planter rundt hjemmet ditt, eller strø tørket basilikum på vinduskarmene og andre områder hvor fluer vil trolig gå inn i hjemmet. Mint kan også brukes for å avskrekke fluer.

Vin


Bland litt oppvaskmiddel med hvitvin (fluer er tiltrukket av vin), og la blandingen ut på en skål eller i en kaffekopp. Fluer vil innta blandingen og bli forgiftet av oppvaskmiddel.

Hjemmelaget Flypaper


Bland sammen 1/4 kopp lønnesirup og 1 ss. hver av brunt sukker og hvitt sukker. Dip strimler av en brun papirpose - den typen du får på en matbutikk - inn i blandingen. Legge strimlene ut på et ark av vokspapir over natten for å tørke. Henge strips i hjørnene av rommene hvor flyr hyppig. Du kan henge dem ved punching et hull nær toppen og threading streng eller garn gjennom hullene. Pass på at du endrer strimler ofte; du ønsker ikke strimler av døde fluer hengende i hjemmet ditt.