Hovudside

Hvor ofte bør jeg Rengjør Min Pool filter?

by Walther

Hvor ofte bør jeg Rengjør Min Pool filter?

Bassenget filteret er en nødvendighet for enhver pool eier som ønsker ren og krystallklart vann. Filteret har ansvaret for å sirkulere vannet, filtrering skitt og rusk og sykkel kjemikalier. Den virker også som et vakuum for å rense bunnen av bassenget. Derfor bør du rengjør filteret være en del av rutinemessig vedlikehold forbundet med å operere bassenget.

Hvor ofte bør filteret rengjøres?


Filteret bør renses en gang i uken. Prosessen med å rense filteret kalles vasking. Filteret inneholder et stoff som heter jorden, som ser ut som en hvit makt. Jordens Jobben er fange de små partikler av skitt og rusk som ikke kan fanges med skimmer kurv, som renser vannet når den passerer gjennom filteret.

Hvordan Backwash


Finn skyveventilen nær bunnen av filterpumpen og slå den. Vannet og jorden vil bli spylt fra filteret. Hvis noen tid har gått siden du sist rengjort filteret, vil jorden fremstå som en klumpete mørk grønn farge. Vent til vannet renner klart å slå utgivelsen ventil av. Pump håndtaket på filter tre ganger, og slå den på igjen. Tilsett 1 qt. av jorden gjennom skimmer.

Andre Filter Cleaning


Et annet aspekt av filterrensing er to skimmer kurver. En skimmer kurv ligger i bassengveggen og må rengjøres annenhver dag. Hvis denne kurven blir tilstoppet med for mye materiale, slik som løv, vil filteret ikke sirkulere skikkelig, og vil miste trykket. Den andre kurven ligger ved siden av filteret i filterpumpen. Denne kurven bør rengjøres etter hver gang bassenget er støvsugd. Den eneste gangen det kan bli skitten er under støvsugingen når du fjerner skimmer kurv.

Backwash Unntak


Generelt bør du spyle en gang per uke. Men du bør spyle etter en tung støvsuging sesjon der det var mye skitt på bunnen av bassenget som ble filtrert av pumpen kurv og jorden. Jorden blir skitten når det samler mye rusk. Du kan også spyle filteret etter en tung regnstorm hvor mye skitt, kvister eller bugs falt i vannet.