Hovudside

Hvordan finne en Storm Shelter i Toney, Alabama

by Walther

Hvordan finne en Storm Shelter i Toney, Alabama

Været kan være uforutsigbart, men vi er heldige som har ressurser i dag slik at meteorologer å varsle offentligheten når potensielt dødelige stormer nærmer. Finne ly i en storm er av største betydning. Beredskap tjenestemenn i hvert fylke i hele landet gi innbyggerne ly tilgjengelighet og noen folk selv kjøpe storm tilfluktsrom for deres eiendom. For de som er bosatt i Toney, Alabama, er det flere alternativer for å finne en trygg storm ly.

Bruksanvisning


•  Kontakt fylke beredskap tjenestemenn. Huntsville-Madison County, oppsyn Alabama Emergency Management Agency nødhjelpsoperasjoner for Toney. Emergency-ledere er tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken. En nedfall ly kart er tilgjengelig på tilsynets nettsted (madisoncountyema.com) med en liste over alle krisesentre og steder. Ring beredskap tjenestemenn ved 256-427-5130, som i mai 2011 eller stoppe ved akutt-kontor i kjelleren på City of Huntsville Public Service bygningen på 320 Fountain Circle.

•  Kontakt Røde Kors. Madison-Marshall County amerikanske Røde Kors serverer Toney, Alabama. Gå til nettsiden (redcrossrelief.org) og klikk på "Søk hjelp" linken for å få en liste over lokale krisesentre. Klikk på "Kontakt oss" linken og e-post Røde Kors serverer Toney for mer informasjon.

•  Kontaktnyhetsformidlere. Nyhetsbyråer som dekker Toney og Madison County området legg lister av tilfluktsrom når dødelige stormer er i nærheten. For eksempel 5 News (5newsoline.com) gir værvarsler alvorlige med en liste over tilfluktsrom i alle fylker langs storm bane. Huntsville-Madison County, Alabama Chamber of Commerce har en liste over nyhetsbyråer med kontaktinformasjon. Gå til kammeret nettsted (se Ressurser), klikk deretter på "Medlemskap katalogen" søkeadresse og skriv "nyheter" som søkeordet for å få en liste over nyhetsbyråer som dekker Toney området.

•  Kjøp et krisesenter. Det er selskaper i Toney område som selger storm tilfluktsrom for personlig bruk hvis du ønsker å få en for hjemmet eller bedriften. Kontakt North Alabama Better Business Bureau en anmeldelse av selskaper før du kjøper. Gå til northalabama.bbb.org, klikk på "Sjekk ut en bedrift eller veldedighet" linken. Skriv inn navnet på den storm ly selskapet du vurderer i søke plass til å få en virksomhet rating og klage historie. Skriv inn et generelt søk etter bedrifter som selger storm tilfluktsrom å sammenligne selskapets vurderinger før du kjøper et krisesenter.