Hovudside

Hjem rette for Avhending Stink

by Walther

Med regelmessig bruk, kan en vask avhending få virkelig stinkende. Biter av rotting mat og harsk fett som ikke får vasket av knivene kan bli sittende fast på vei ned i avløpet. Det er vanskelig å nå alle deler av en disposisjon når du rengjør vasken, og avgang kan bli skadet av å bruke sterke rensemidler som renne renere eller blekemiddel. Heldigvis kan de fleste avhendings lukt elimineres med noen ufarlige, dagligdagse husholdningsartikler.

Hold Avhending Clean


Det kan være lett å glemme å rengjøre disposisjon når du renser resten av vasken, og det virker som de fleste rusk bør få vasket bort med normal bruk. Imidlertid kan trommelen og undersiden av avhendingsbladene få mat og olje stakk til dem som ikke vil vaske av lett. Det første skrittet for å holde avfall fra å bygge opp i disponering er å kjøre det riktig hver gang. Kjør kaldt vann i minst 30 sekunder før du starter disposisjon, og la vannet renne i et minutt etter at den er ferdig med sliping maten.

Daglig vedlikehold


En gang om dagen, fylle vasken med det varmeste vannet som kommer ut av vasken og blande i litt oppvaskmiddel. Trekk støpslet og la det varme vannet går ned i avløpet med disponering kjører. Dette vil fjerne mye olje på bladene og tromme samt biter av mat fast inne. Dersom disponering har en skjerm eller mat catcher, rense den ut hver kveld etter middag. Før du går til sengs, kjøre disposisjon med kaldt vann en siste gang for å sørge for at ingenting stinkende sitter der over natten. Sjekk disposisjon er produsentens instruksjoner for andre typer daglig eller ukentlig vedlikehold som er spesifikk for din enhet. Dette vil ikke bare hindre disposisjon stinker, men vil også forlenge levetiden på apparatet.

Bli kvitt den Stink


Bruk naturlige deodorizers i din disposisjon for å kvitte seg med stygg lukt. Når du har brukt en sitron eller lime, kjøre rinds gjennom disposisjon for å bryte ned fett, dekke opp lukter, og drepe mye av bakteriene i enheten. For mer sta lukter igjen av fet mat som fisk eller lam, strø en halv kopp natron ned til rådighet og la den sitte i noen minutter. Følg natron med en halv kopp eddik og la det til den stopper fizzing før skylle den bort. Når din icemaker skuffen blir full, dumpe isen ned til rådighet og male den opp. Isen vil skjerpe knivene og skår flyr der rundt vil kutte ut bebygde matrester. En annen løsning er å gjøre deodorizing isen ved frysing kuber av eddik og kjører noen av dem gjennom disposisjon når er har en dårlig lukt.