Hovudside

Blomster som står for Dignity

by Walther

Blomster som står for Dignity

Det er en hemmelig skjult språk av blomster som folk flest ikke forstå. Hver blomst har sin egen mening; avhengig av fargen på en blomst symbolikken kan bytte til en helt ny definisjon. Når du velger en floral arrangement for en gave det er viktig å forstå hva som blir forkynt med blomstene valgt. Det er flere blomster som står for verdighet, og disse blomstene ville gjøre et utmerket valg for en rekke seremonier.

Magnolias


Magnolia blomst er en ren hvit, rosa eller lilla blomst som er stor og elegant. Blomsten er ca 3 til 12 inches i diameter omgitt av mørke grønne blader og vokser fra en eviggrønn plante. Denne blomsten er symbolet på verdighet, ifølge iFlorist, og er mye brukt i blomsteroppsatser, corsages og hår tilbehør. Magnolia er den offisielle statlige blomst av nabo sørlige statene Louisiana og Mississippi.

Artemesia


Artemesia er en gruppe av landskapsflerårige planter som inkluderer burot, sagebrush og malurt. Disse plantene har sølv til grå farget løvverk med gulhvite eller hvitaktige grønne blomster i sommer. Dette anlegget er i hovedsak brukt til medisinske og urt formål. Plantene løvverk er tørket og brukt i julen kranser. Flower-CS sier at de artemesia plantenes floral mening er verdighet. Nevada staten blomst er sagebrush, også kjent som Artemisia tridentat.

Dahlia


Georginer er en glamorøs hageplante med briljant fargede store middag plate store blomster. Det finnes varianter som har enkelt ett tommers blomstrer også. Det finnes 30 forskjellige arter av Dahlia anlegget. Denne planten brukes som en bedding plante i hager og brukes i blomsteroppsatser. Dahlia er Mexicos nasjonale blomst, den offisielle blomsten av byen Seattle, og har en floral definisjon av verdighet, ifølge romancestuck.com.

Fedd


Fedd blomsten kommer fra tropisk fedd eviggrønne treet, som er innfødt til Indonesia. Blomsten starter en blek grønn og en gang modnet forvandler inn i en lys rød. Denne blomsten er spike-formet knopp er ingrediens for krydder nellik. Ifølge Oregon State University, tar det 4000 til 7000 av disse blomsterknopper å gjøre bare 1 pund av krydderet. Fedd blomsten er et symbol for verdighet, sier Flower-CS.

Gladiolus


Gladiolus familien har rundt 260 arter av blomster som er tilgjengelige i farger som strekker seg over regnbuen. De er flerårig urt planter som vokser fra croms som er korte tykke stilker som vokser fra bunnen av en plante. Gladiolus blomster blomstre fra croms og er omgitt av et par av lær som mørke grønne blader. Dette anlegget blir brukt til medisinske formål, blomsteroppsatser og er også fødselen blomst for august måned. Gladiolus blomst representerer karakterstyrke, en form for verdighet.