Hovudside

Den beste måten å holde Tepper Clean

by Walther

Carpet er en stor investering. Som de fleste aspekter av et hjem, er den sårbar for daglig slitasje og vil til slutt må byttes ut. Omsorgsfull hjelp kan bidra til å øke levetiden på teppet ditt, holde den lyse og plysj i årene som kommer. Holde tepper ren i hverdagen er viktig for vakker, velholdt tepper.

Know Your Carpet


Når du installerer nytt teppe, er det viktig å henge på alle produsentens informasjon. Dette inkluderer teppet garanti, salg mottak og en fargeprøve av den opprinnelige utvalget hvis mulig. Ta deg tid til å lese nøye gjennom garantien. I mange tilfeller er garantien bortfaller dersom du ikke gi spesifikke omsorg for tepper. Dette innebærer som regel en profesjonell damp rengjøring hver 12 eller 24 måneder. Du må holde kvitteringer fra damprengjøringsfirma i tillegg, for å bevise at du har opprettholdt riktig omsorgsnivå for tepper. Denne informasjonen vil være avgjørende hvis teppet slites ut før garantien er utløpt, og du må ha den erstattet.

Gi Daily Care


Tepper er utsatt for et konstant bombardement av støv og skitt som folk går gjennom hjemmet. Hvis du har barn, kjæledyr eller mye trafikk i hjemmet ditt, er det en god idé å støvsuge tepper daglig. Hvis du har mindre trafikk og er bare hjemme på kveldene, kan det være nok å støvsuge dem ukentlig. Aldri forsømme dette rask og enkel ork. Arbeide i flere retninger med vakuum for å angripe den innebygde skitt fra alle vinkler. Når støvsuging, sørg for at støvsugeren er satt til riktig høyde for teppet ditt, og endre poser ofte.
Noen forholdsregler kan tas for å begrense mengden av skitt og rusk som gjør den til dine tepper. Hold et teppe eller velkommen matte med tøffe bust rett innenfor dørene for gjester å tørke føttene på. Matter på både innsiden og utsiden av døren vil gi ekstra beskyttelse. Oppfordre familiemedlemmene til å ta av seg skoene i huset, forlater dem ved døren. Hold et håndkle eller klut nær fronten og bakdører for å tørke av gjørmete barn og kjæledyr så snart de kommer inn - og før de kan nå noen teppebelagte områder av hjemmet. Og alltid rydde opp søl så snart de oppstår for å unngå flekker.

Steam Rengjøring


Damprengjøring er så viktig å holde tepper ren at de fleste teppe garantier er annullert hvis hus ikke gir dette vanlig omsorg. De fleste tepper må damp rengjøres omtrent en gang hvert annet år. Mens damp rengjøring er mulig med en leid damp renere, hvis du er kjent med prosessen, er du bedre å betale en profesjonell. Fagfolk kan gi garantert resultat, og vil også ha bedre utstyr til disposisjon. For hver annen rengjøring, anbefales det (og i garantier ofte kreves) som en profesjonell på nytt aktuell fluorkarbon til tepper. Dette kjemikaliet vil bidra til å øke den totale levetiden på tepper.