Hovudside

Hvordan slå på en Kjøleskap Etter Moving

by Walther

Hvordan slå på en Kjøleskap Etter Moving

Å få et nytt kjøleskap er ofte en nødvendig og spennende prospekt. Et nytt kjøleskap betyr ting som bedre tining, kjøling og temperaturkontroll. Det kan også bety visse perks som en ismaskin eller innebygd vannfilter eller mer fryser plass. Flytte et kjøleskap kan være veldig stressende, men. Hvis du flytter den selv med venner eller ved hjelp av en dolly, eller til og med ansette profesjonelle movers, det er byrden og frustrasjon av å flytte et stykke som stor. Når det er trygt og godt i ditt hjem eller nye hjem, men slår den på er vanligvis en grei prosess.

Bruksanvisning


•  Åpne døren til kjøleskapet og skru i en standard apparatet størrelse lyspære.

•  Ta tak i støpselet for kjøleskap og plugge den inn i stikkontakten i kjøleskapet område på kjøkkenet. Skyv kjøleskapet sakte inn i sin rette plass. Søke hjelp av en venn av profesjonell mover hvis du har problemer med å gjøre dette.

•  Juster hyllene til riktig høyde som du vil de skal være på. For eksempel, hvis du lagrer en masse høye ting i kjøleskapet, for eksempel mugger, kanner, store kartonger og andre elementer, vil du ønsker å gjøre visse din øverste hylle kan romme slike ting.

•  Finn temperaturinnstillingen, som ofte er en sirkulær bryter over øverste hylle i kjøleskapet. Vri bryteren til ønsket temperatur. Vanligvis er dette mellom 35 og 38 grader Fahrenheit.