Hovudside

Hvordan kan jeg naturligvis fjerner blekk fra tøy?

by Walther

Hvordan kan jeg naturligvis fjerner blekk fra tøy?

Blekk kan være en vanskelig flekken for å fjerne, særlig på stoff. Fibrene i stoffet vil raskt absorbere blekk og - hvis ikke behandlet raskt - kan føre til en permanent flekk. Det er noen hjemme rettsmidler som kan fjerne blekk fra stoffet naturlig, uten bruk av sterke kjemikalier. Hvis den første metoden du prøver ikke fjerner blekkflekker fra stoffet, velger en annen metode.

Bruksanvisning


•  Bland 1 ss. hvit eddik, 1 ss. melk, 1 ts. boraks, og 1 ts. sitronsaft i en liten bolle. Påfør blandingen direkte til blekket flekken og la den sitte i 10 minutter. Fukt en svamp i kjølig vann. Blot blekket med svampen til flekken er borte. Hvis flekken ikke forsvinner, går du videre til neste metode.

•  Legg rubbing alkohol til blekket flekken til den er mettet. Plassere et par dråper flytende oppvaskmiddel på flekken. Gni alkohol og såpe inn i blekk-farget stoff. Hvitvaske stoffet som du normalt ville.

•  Plasser en dråpe hvit tannkrem - ikke gel type - på blekkflekker. Gni tannkrem inn i stoffet med fingrene. Hvitvaske som vanlig.

•  Spray ikke-fet hårspray til blekk. La hårspray for å suge inn i stoffet i flere sekunder, men ikke la det tørke. Gni blekket av stoffet med et papirhåndkle. Gjenta prosessen hvis blekket er fortsatt til stede.

•  Fukt blekk med neglelakkfjerner. La neglelakkfjerner for å suge inn i stoffet i noen sekunder. Legg en dråpe klar oppvaskmiddel til området. Gni neglelakkfjerner og oppvaskmiddel inn i stoffet med fingrene. Hvitvaske som du normalt ville.