Hovudside

Peg Hook Sikkerhetsregler

by Walther

Peg kroker er enkle metallkroker som er satt inn i pegboard å henge ulike elementer fra, alt fra verktøy til ulike produkter som kan bli solgt i en butikk. Ettersom disse krokene er sikret mot pegboard og kan ha skarpe metall ender, bør etableres visse regler for å holde folk fra å falle mot dem og spidder seg selv.

Dekk Slutter


Peg kroker skal ha sine ender dekkes på en eller annen måte. Små biter av maskering eller gaffer rens tape kan kveiles rundt endene av hver av disse krokene for å holde dem fra å være så skarp hvis noen skulle falle mot dem, noe som minsker sjansen for dem impaling en del av seg selv på kroken selv. Dette ser kanskje ikke estetisk tiltalende for kundene, så forskjellige ting kan settes på endene av kroker også, som biter av skum eller flate plast prislapper å dekke butte metall endene av peg kroker.

Plassere dem høyt


Den største faren for disse peg kroker er noen faller mot dem. Hvis de er plassert i et område hvor det er vanskelig for at dette skal skje, er det stor minimerer sjansen for eventuelle skader som oppstår. Peg kroker skal plasseres på brystet nivå og oppover, slik at hvis noen ikke skje for å falle mot dem, vil de ikke har falt så langt, og med like stor kraft som om kroken var helt på bunnen av den hengende bord .

Bruk Plastic Hooks


Hvis det er alvorlig bekymring for sikkerheten ved bruk av metall pegboard kroker, kan plast pegboard kroker brukes i stedet, som det er mye vanskeligere for noen å seriøst skade seg på dem. Hvis noen gjør faller mot dem, vil disse krokene bare knipse av pegboard, heller deretter stikke den personen som faller mot dem. Plast pegboard kroker kan ikke nødvendigvis holde så mye i vekt, men så de kan ikke arbeide for festing av verktøy i en workshop.