Hovudside

Horse Chestnut Tree Informasjon

by Walther

Hestekastanje (Aesculus hippocastenum) er medlem av Buckeye familien, men det er ikke en innfødt arter i Nord-Amerika, med opprinnelse i fjellene i Hellas og Albania. Hestekastanje gjør en god skygge tre og prøveanlegg for større landskap.

Identifikasjon


Den typiske hestekastanje trenger rikelig med plass til å utvide fordi det kan vokse til 100 fot, selv om de fleste er ca 60 meter høy og like bred. Hestekastanje blir attraktive i våren når i blomst med sine prangende hvite blomster. Nøttene treet produserer kommer i en spiny brunlig kapsel som kan være 2 til 2-1 / 2 inches bred.

Spesifikasjoner


Hestekastanje har en sammensatt blad, med vanligvis syv flygeblader så lenge som 10 tommer som stråler ut på en stor stilk. Bladene begynner ut lys grønn, bytt til en mørkere nyanse og da ofte gjennomgå glohet i sommervarmen, avvikling brune og flekkete før den falt i høst.

Betraktninger


Du kan plante en hest kastanjetre i mange forhold. Treet tåler byens forurensning, bemerker "National Audubon Society Field Guide til trær." Hestekastanje vil vokse i full sol til sitt maksimale potensiale, men trade-off er at varme områder kan føre til at bladene til sykdom på planter og blir brune nesten hvert år.