Hovudside

Beste måten å rense Glass Windows

by Walther

Beste måten å rense Glass Windows

Rengjøring av glassvinduer har lenge vært et svært populært klagesang av hushjelper over hele landet. "Jeg kan ikke gjøre vinduene!" er en setning som en gang ble tatt på alvor, men har blitt en klisjé. Rengjøring vinduer trenger ikke være så belastende som det en gang var. Det er moderne nyvinninger og gammeldagse metoder både som få jobben gjort i nesten ingen tid.

Løsninger


Vindu rengjøringsmidler som Windex er en av de største renholds oppfinnelser gjennom tidene. I tillegg til å raskt og enkelt fjerne smuss, skitt og flekker fra glass windows, klarer den å tørke uten å forlate stygge biffer. Bare spray vinduet renere på glassvinduet og tørke bort ved hjelp av et papirhåndkle eller tørr bomullsklut.

Verktøy


Nalen ble en gang reservert for høyhuset vindusvasker, men det er ikke tilfelle i disse dager. Sjekk ut rengjørings deler av varehus som Walmart eller Target og du vil finne naler av varierende lengder og bredder, designet for å rense både små eller store vinduer innvendig og utvendig.

Old Fashioned Fixes


To prøvde og sanne gammeldagse rettelser for vaske vinduer er avis og hvit eddik. Krølle opp avisen og gni over glassvinduet. Dette vil kreve litt av albue fett og vil i første omgang spre litt avispapir over vinduene. Hold gni vinduet, imidlertid, og snart avispapir vil smitte over og la vinduet skinnende rene.

Hvit eddik på en ren bomullsklut eller papirhåndkle vil finne vinduene skinnende rene på kort tid. Det har lenge vært en av de beste, enkleste og minst kostbare alternativer for vaske vinduer.