Hovudside

Hvordan å vite hvor mange kalorier vi forbrenner mens du gjør dagligdagse gjøremål

by Walther

Hvordan å vite hvor mange kalorier vi forbrenner mens du gjør dagligdagse gjøremål

Gjøre dagligdagse gjøremål er en rutine for mange - noen liker det, noen ikke så mye. Men de enkle fakta er at du brenner kalorier selv om du ikke svette i treningsstudioet. Jeg prøvde å identifisere de beste fem husarbeid som forbrenner fett fort!

Bruksanvisning


•  Rengjøring. Med mindre du har råd til hjelp, må du rengjøre ditt hjem minst en gang i uken. Mopping gulv, støvtørking eller skrubbe badekar prøver å kvitte seg med det rustflekk fra barbering gel vil gjøre deg brenne rundt 200 kalorier i 30 minutter.

•  Maleri. Folk male ikke veldig ofte, men de gjør maling. Og det er mye arbeid. Du må bruke armene, klatre opp og ned stigen og flytte ting rundt. Du kan brenne mer enn 200 kalorier i en halv time å gjøre dette ork. Og som en bekreftelse - neste dag du sannsynligvis vil bli sår.

•  vaske bilen for hånd. Riktig. Du vil spare noen dollar fra å gå til den lokale auto spa, hvor de ikke alltid gjør god jobb med mindre du tips dem på forhånd. Vaske bilen for hånd innebærer noen bøying og strekking for å strekke seg etter visse flekker under støtfangeren. Den gode nyheten er at det brenne ca 300 kalorier!

•  Hage. Det er alltid noe som må gjøres utenfor - plante nye blomster, trekker buskene som tar over hagen din eller forberede jorda for tomat frø. Hagearbeid er arbeidskrevende, og du kan lett brenne 150 kalorier på 30 minutter.

•  Pushing tung handlevogn i matbutikken. Innkjøp av mat er ikke så dårlig aktivitet - mens du leter etter elementene på din handleliste, du vanligvis ikke skjønner at du brenner kalorier! Du kan brenne ca 100 av dem i en halv time, og hvis du gutt eller barna er i vogna, og du trenger å presse det - enda mer!

Tips og advarsler


  • Kaloriene kan etter brenne av person som er 150 pounds for en periode på 30 minutter. Hvis vekten er høyere, kalorier brenner for den tiden vil bli mer.