Hovudside

Slik installerer metall taket Skruer

by Walther

Metall taktekking har blitt vesentlig populært med fremme av belegg på metall med ulike farger. På et tidspunkt brukes primært for industribygg, er metall taktekking nå blir en permanent takløsning for boliger også. Ved å følge en enkel prosess kan du installere metall taktekking skruer for en sikker festing av et komplett taksystem.

Bruksanvisning


•  Følg byggingen av taktekking skrue. Legg merke til at enden av skruen er utformet og fungerer som sin egen borkronen. Alle taktekking skruer har denne funksjonen, og kalles self-tapping eller selvborende skruer. Rett under den fargede hodet, som skal samsvare med metall taket, er en stor metallskive. Nedenfor dette er en tykk gummimaljen eller gummipakning. Hvis en eller annen grunn ikke skruene ikke har en metallskive eller gummipakning, må du ikke installere disse skruene. Uten metall og gummi tetningsmiddel system, vil skruen føre til taket for å lekke.

•  Installer riktig størrelse socket driver inn i chucken av den elektriske driv lås eller drill. Disse kontaktene er ofte magnetisert å holde hodet av metall skrue på plass mens du kjører den gjennom metall taket og inn i trebjelkene medlem nedenfor.

•  Installer taktekking skruer skjønt de høye rygger eller på toppen av bare de riflene. Dette gjør det mulig for vannet å renne av og ned de nedre partier av taksystemet. Installering av en taktekking skrue i et nedre parti av det metall taket kan føre til en lekkasje i kraftig regnvær, uavhengig av gummilisten.

•  Start skruen ved å trykke på borekronen enden fast mot metall taket, typisk over tretak innramming. Trykk på bore knappen og sakte begynne rotasjonen av taket skruen. Når metallet begynner å "bore" ut taket materiale, hastighet av bore inntil skruen trenger inn i metallet. Fortsette å avansere skruen inntil metall skiveseter fast mot metall taket og gummipakningen klemmer litt fra under alle sider av metallskiven.

Tips og advarsler


  • Hvis skruen sete ikke ut til å forsegle, kan du heve og re-sete taktekking screw.Use bare godkjent tak fugemasse for å dekke eventuelle villfaren eller feiljustert skruehoder. De fleste metall taktekking produsenter vil gi en godkjent tetningsmasse for "sine" spesielle taktekking system.