Hovudside

Hvorfor har messingbeslag Ha en Cancer Advarsel?

by Walther

Noen messingbeslag kan komme med en ganske alarmerende kreft advarsel. Denne advarselen er mest sannsynlig på grunn av kadmiering på messing, og mens det ikke utgjør en risiko, er ikke alvorlig risiko.

Hvorfor Kadmium?


Et tynt lag av kadmiumplette kan tilsettes metall inventar for å hindre at metallet korroderer. Kadmium er ganske effektiv på dette og kan i betydelig grad øke levetiden av metallfester.

Kadmium Risiko


Kadmium er selv giftige og mange forbindelser inkludert kadmium er kjent kreftfremkallende. Kadmium kan også føre til utviklingsmessige problemer hos barn. Generelt bør eksponering for kadmium minimaliseres.

Hva er farene?


Risikoen for å lide kadmium forgiftning fra en kadmium belagt ligaen er ganske liten. Metallet er ikke lett å lekke ut av festene.

Hva å gjøre?


Det eneste stedet hvor kadmium festene må være helt unngås er der de ville komme i kontakt med mat og drikke. I andre miljøer, er risikoen for metallet å komme inn i legemet minimal.

Hva Bør Jeg Gjøre?


Unngå å bruke kadmium belagt messingbeslag på kjøkkenet. Du kan også være lurt å unngå å bruke dem på badet, men det er mindre kritisk.