Hovudside

DIY: Hydroponic Bubblers

by Walther

DIY: Hydroponic Bubblers

Hydroponic bubbler systemer er blant de enkleste systemer for å bygge og vedlikeholde. Denne type system omfatter et reservoar som inneholder næringsløsning, vokser medium og planter. En luftpumpe leverer luft til bunnen av reservoaret og til røttene, som trenger fuktighet og oksygen. Andre vannkultur stadig dryppe vann over røttene.

Bruksanvisning


•  Tørk av reservoaret, luftporten og tubing ned med klut og blekemiddel vann. Det er viktig å holde alt i systemet rent. Koble vinyl slangen til luftporten og legg den på langs i reservoaret. Vinyl slangen skal forlenge en 1/2 meter ut fra reservoaret.

•  Skyll av leire småstein for å fjerne alle løse rusk. Plassere alle leire småstein inne i reservoaret, og koble vinyl slangen til luftpumpen. Hell de 6 liter næringsoppløsning i reservoaret.

•  Klem hjørnene av rockwool kuber til å passe dem i netto potter. Space dem jevnt over leire småstein. Flytt leire småstein til side for å passe netto potter i småstein. Småstein i reservoaret bør være enda, og toppen av netto potten bør være selv med småstein.

•  Plasser hydroponic system under din vokse lys. Plugg luftpumpe til en stikkontakt og kjøre din hydroponic system. Plassere stiklinger eller planter i Rockwool kuber.

Tips og advarsler


  • Hvis det er stadig et strømbrudd, fikse det umiddelbart for å unngå plantene dine fra å bli våte.