Hovudside

Slik fjerner Olje og fettflekker fra polyester

by Walther

Slik fjerner Olje og fettflekker fra polyester

Polyester er et stoff fremstilt med syntetiserte polymerer. Polyester er holdbart, hurtigtørkende, og motstandsdyktig mot mugg og jordslag. Imidlertid kan polyester fortsatt utvikle flekker fra elementer som olje og fett. Olje og fett kommer i mange forskjellige former og anvendelser. Enten det er matlaging fett olje eller motor, fjerne den fra polyester stoff er gjort på samme måte. For å forhindre permanent farging av polyester, håndtere olje og fett så snart som mulig.

Bruksanvisning


•  Legg den polyesterstoff på et flatt underlag med olje eller fett flekken vendt oppover. Skrap av eventuelle gjenværende olje eller fett med en plastskje og kast i en søppelbøtte.

•  Hell en liten mengde av baby pulver i en bolle. Dypp et pulver puff eller hvit klut i babypudder. Klatt olje eller fett med babyen pulverisert puff eller klut. Fortsett blotting i flere sekunder.

•  Hold polyesterstoff over en søppelbøtte. Støv av overflødig baby pulver. Plasser polyesterstoff tilbake på flatt underlag med flekken vendt oppover.

•  Bruk en forvask flekkbehandling direkte på olje eller fett flekken. Gni forvask flekkbehandling inn i stoffet. Tillate behandling for å suge inn i polyester i 15 minutter.

•  hvitvaske polyester på den varmeste innstillingen tillatt for varen din.

Tips og advarsler


  • Grease-kutte flytende oppvaskmiddel kan brukes som en erstatning for den forvask flekkbehandling.