Hovudside

Hvordan jeg Farg et teppe med en Bleach Spot Do?

by Walther

Hvordan jeg Farg et teppe med en Bleach Spot Do?

Bleach er et etsende stoff som raskt kan skape kaos på teppet. Selv om klor i blekemiddelet utsettes kun for teppet i noen få minutter, kan skaden bli permanent. Når en uventet utslipp later en skjemmende hvit flekk på teppet ditt, kan du ta affære og bruke stoff eller teppe fargestoff for å fjerne blekemiddel flekken og dye de bleket teppe fiber sin opprinnelige farge, slik at teppet ser så god som ny.

Bruksanvisning


•  Fjern overflødig blekemiddel fra teppet med teppet renere. Bruk varmt vann og en profesjonell-type teppe renere for best resultat. La teppet tørke i minst 48 timer.

•  Klargjør stoffet eller teppe fargestoff i henhold til produsentens anvisninger. Bland de fargestoff i en bærbar plastbeholder som du kan bære med deg inn i området du er døende. Plasser fargestoff på plastfolien til å beskytte teppet rundt området som skal farges.

•  Ta på deg gummihansker for å beskytte hendene under farging prosessen.

•  Dypp fille i fargestoff og vri den ut for å fjerne overflødig vann. Blot de fargede området med fille i en sirkulær, arbeider i svært små seksjoner. Forsiktig klatt-dye hele farget området. Bruk en ren, tørr klut til å jevne ut fargen over området om nødvendig, og la fargestoff tørke i ca 30 minutter. Denne første fargestoff programmet er vanligvis mye lettere enn den originale teppet farge, noe som gjør det mulig å bygge opp fargen gradvis for en bedre farge match.

•  Påfør flere lag av fargestoff til området, slik at hvert lag tørke mellom programmer. Glatt ut flekkete områder med en ren fille og blande kantene av blekemiddel-farget område i det omkringliggende teppe med nylon kratt pensel. Bruk en sirkulær bevegelse med både fille og pensel, og arbeid i små seksjoner.

•  Bygg opp fargen gjennom gjentatte søknader til den samsvarer nærområdet når den er tørr. La teppet tørke helt i minst 48 timer før du går på det, og vent i minst én måned før rengjøring teppet.