Hovudside

Innendørs Grow Lamp Technology

by Walther

Når du starter frøplanter eller holde potteplanter innendørs for vinteren, gir innendørs vokse lampe teknologi lys og næringsstoffer plantene trenger for å holde seg frisk. Med mange produkter tilgjengelig, men begynner gartnere kan lett bli forvirret.

Plant Lys


Alt lys er sammensatt av fargede stråler, med naturlig sollys ha noen av hver farge. Planter utføre best under lys i den røde eller blå spekteret og er ikke i stand til å absorbere mye grønt lys.

Typer


Hvilke typer lys som vanligvis brukes for vokse lamper er glødende, halogen, lysstoffrør, metallhalogen og LED.

Teknologi


LED-lysene er det nyeste belysning alternativ og, mens lovende til å bli mer energieffektive, Aarons Creek Farms Drivhus, et selskap med mer enn 40 års erfaring voksende kommersielle planter og salg og bygging veksthus, har ikke funnet forskjell i å bruke LED i løpet av fluorescerende.

Tips


Både halogen og metallhalogen pærer varme opp som de produserer energi. Disse typer pærer må henges langt nok fra planter som de ikke brenne dem, typisk 4 meter fra plantene dine.

Tidsramme


Lite lys planter trenger åtte til 12 timer lys per dag, mens høye lys planter trenger én til 18 timer med sollys.

System


Du kan konstruere en enkel vokse stasjon med en plante stå og hanging- eller klemme-stil vokse lampe. For mange planter, vurdere å opprette en vertikal belysningssystem hvor flere hyller henge fra en vegg.