Hovudside

Slik installerer en kablet Smoke Detector

by Walther

Slik installerer en kablet Smoke Detector

En røykvarsler advarer beboerne i en bygning for å komme seg ut når det er en brann. Mange populære røykvarslere operere på batteri, men dermed slutter å virke når batteriet dør. Røykvarslere som er koblet til en elektrisk krets vil være aktiv så lenge bygningen har makt. Noen kommuner krever hjem for å ha en hard-kablet røykvarsler montert før de kan selges. Stol på en kablet røykvarsler for kontinuerlig overvåking av hjemmet eller kontoret.

Bruksanvisning


•  Velg en flekk på det høye taket eller på en vegg for å installere en røykvarsler. Unngå hjørnene der veggene møter taket, så dette er hvor stillestående luft samler. Bruk en stud finder for å sjekke gips i tak eller vegg for å være sikker på at det er en stud eller tak bjelke i nærheten for å støtte den elektriske boksen.

•  Bruk papir eller papp disposisjon mønster som kommer med den elektriske boksen for å tegne en blyant markere størrelsen og formen på åpningen som trengs for boksen. Vær sikker på at den ene kanten av disposisjons linjer opp med kanten av en stud eller rafter. Skjær gips langs blyantstreken med en gips sag.

•  Kutt strømmen til en nærliggende stikkontakt ved å slå av sikringsbryteren for den kontrollerende krets. Bruk en natt lys for å finne den kretsen, eller slå av hovedstrømbryteren på bryterpanelet hvis riktig kretsen ikke kan bli funnet. Legg igjen en advarsel eller lås på sikringsskapet for å holde noen fra å slå på strømmen.

•  Fjern holdeskruen på dekselet over uttaket med en flat skrutrekker. Ta av platen og løsne festeskruene som fester uttaket på toppen og bunnen med en stjerneskrutrekker. Trekk forsiktig kablet uttak om fem inches ut av sin elektriske boksen.

•  Fjern den elektriske boksen for mottaket ved å ta ut skruene som holder den mot veggen stud med en stjerneskrutrekker. Trekk forsiktig det noen få inches bort fra veggen samtidig som kabel som kobles til uttaket til å gli gjennom cut-out hull. Punch gjennom ekstra metall eller plast cut-out for en ekstra kabel med tuppen av en flat skrutrekker, og trekk ut overflødig materiale for å lage en åpning for Romex ®-kabel.

•  Slice den ytre kappe av et 12/2 Romex ® kabel på langs med et verktøy kniv i begge ender av kabelen. Lag en fire tommers skive i jakken for å frigjøre de tre ledningene inni. Strippe bort 1/2 tomme av isolasjon fra de svarte og hvite ledninger i begge ender med avbitertang.

•  Fest den ene enden av Romex ® ledninger til en fisk tape, og pakk elektrisk tape rundt kabelendene å holde dem sikkert. Skyv fisk tape gjennom mottaket åpning i veggen og opp på loftet. Hente slutten av fisken tape på loftet, og trekk kabelen over til åpningen for den elektriske boksen som vil holde røykvarsler.

•  Punch ut en av utsparinger i taket elektriske boksen med en flat skrutrekker. Pakke tapen fra hele Romex ® og fisk tape, og skyv kabelendene gjennom utskjæringen. Fest den elektriske boksen til tilstøtende stud eller rafter med de tre skruene som fulgte med boksen, og skru dem med en stjerneskrutrekker.

•  Stå på en gardintrapp og vri den eksponerte svart Romex ® ledningen rundt den sorte ledningen på røykvarsleren, og vri en isolert ledning mutter over forbindelsen. Vri den hvite Romex ® ledningen rundt den hvite røykvarsler wire, og hetten som forbindelse med en isolert kabel mutter. Vikle kobberjordledningen fra Romex ® rundt den grønne bakken skruen på detektoren eller på innsiden av elektriske boksen. Koble alarmen til ørene gitt for slik på den elektriske boksen.

•  Skyv den andre enden av Romex ® kabelen gjennom ekstra cut-out i beholderen elektriske boksen. Løsne skruen på uttaket som holder den svarte hot wire. Vri den sorte Romex ® ledningen rundt terminalen skruen med varm ledningen, og trekk til terminal over begge ledningene. Legg den hvite Romex ® ledningen til stikkontakten terminal holder den hvite nøytrale ledningen på samme måte. Vikle kobberjordledningen fra Romex ® rundt den grønne bakken terminal på mottaket og sikre det.

•  Sett stikkontakten elektriske boksen tilbake inn i veggen, og erstatte festeskruene som fester den. Skyve alle ledninger festet til utløpet forsiktig inn i boksen, og skru festeskruene som holder kontakten i boksen. Sett dekselet på og sikre holdeskruen.

•  Gjenopprett makten til kretsen ved å slå på sikringsbryteren. Sjekk alarmen ved å trykke på "test" -knappen. Mange røykvarslere ha et grønt lys som blinker hvert 15. sekund eller forblir på for å vise at enheten er i drift.

Tips og advarsler


  • Forsøk aldri husholdning ledningsnett prosedyrer uten elektriske opplæring eller erfaring. Ansette en sertifisert elektriker til å utføre noen ledninger oppgave som overstiger din eksplisitt elektriske kunnskap.