Hovudside

Treet fjerning Sikkerhets Teknikker

by Walther

Treet fjerning Sikkerhets Teknikker

Trær er fjernet av ulike grunner. For eksempel kan et tre være økende for nær et hus, forårsaker røttene å true hjem foundation. Men, fjerne treet kan også utgjøre en trussel. Mellom 1992 og 2007 var det 1285 dødsfall blant profesjonelle tre trimmere, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Farene som er involvert i arbeidet med trær er hvorfor det er viktig å forstå treet fjerning sikkerhet teknikker.

Plan Ahead


Før noen cutting begynner, bør en plan som inkluderer kutte treet i seksjoner og bringe seksjonene til bakken skal utvikles. Dette innebærer å analysere treet for å finne noen nytte ledninger som kjører nær treet. Alle relevante nettselskapene må kontaktes for å få riktig klaring før du fjerner treet. En omfattende liste over det rette utstyret som trengs for å trygt kutte og senke treet bør også bli utarbeidet og elementene innhentet før jobben starter.

Beskyttelse


Et tre fjerning ikke bør forsøkes i dårlig vær som regn, snø eller lyn. Vernebriller, arbeidshansker, solide støvler arbeid og verneklær som langermede skjorter og lange bukser skal alltid brukes under alle deler av fjerningen. Alt utstyr må vedlikeholdes riktig før bruk for beskyttelse av alle på arbeidsstedet. Motorsager må kontrolleres for å sikre at kjedene er stramt og ikke står i fare for omplassering. Grener kan være uforutsigbar og faller på uventede måter, så ingen observatører skal få lov til å stå i arbeidsområdet.

Sikkerhets Linje


Når du arbeider direkte i et tre, og ikke fra en kurv, bør den enkelte utfører skjæring være bundet av i ikke mindre enn to steder med statlig godkjente sikkerhetsliner. For maksimal sikkerhet, bør en linje skal bindes fast på stammen og en annen linje på den nærmeste store gren under nivået blir kuttet. Cut-linjen skal ikke være høyere enn midje nivå slik at kontroll over sagen opprettholdes til enhver tid.

Fanget Grener


Et trygt sted hvor grener og trunk seksjoner kan bli droppet vekk fra bygninger og fortau bør bestemmes før start fjerningen. Hvis en gren eller trunk delen blir fanget opp i treet på vei ned til drop punktet, bør det løsner umiddelbart. Bøyde grener som kan piske rundt og forårsake skade utgjør en annen trussel og krever årvåkenhet.