Hovudside

Hvordan å hoppe inn i et svømmebasseng

by Walther

Hvordan å hoppe inn i et svømmebasseng

Svømmebassenger trylle frem bilder av lek og moro. Plaske i vannet. Spille spill som Marco Polo og kylling. Se hvem som kan gjøre det sprøeste hoppe i bassenget. Flips, vendinger, kanonkuler. Lære å hoppe i bassenget vil sikre sikkerheten til svømmere og maksimere sprut og moro.

Bruksanvisning


•  Velg hoppe type. Noen mulige hopp er Splash hopp som en kanonkule eller foldekniv, også kjent som en boksåpner. Det er også blyant dykk, som er en hoppe rett ned i vannet som mulig, 360 graders eller 180 graders vending hopp, saks hoppe og en kinaputt hopp.

•  Finn et åpent område. Sikkerhet er det første hensynet i å hoppe inn i et basseng. Sørg for at området er stort nok til å fullføre hopp. Unngå områder der små barn leker, siden de kanskje ikke er klar over sine omgivelser og kan plutselig. Velg et område fra solbadere som sannsynligvis ønsker å unngå å bli sprutet. Sørge for at bassenget er dypt nok for en trygg hopp. Fire til fem meter dyp er minimumsdybde for en trygg hopp.

•  Spør en venn til å være en spotter. Spør en venn til å holde området klart som du hoppe og å advare andre hvis de beveger seg inn i området der du vil hoppe. Dette er ikke nødvendig hvis du bruker et stupebrett på en kommersiell basseng, siden området under et bord holdes klar av badevakter.

•  Bruk noseplugs. Vannet går ofte opp nesen når du hopper inn i en pool, og noen mennesker foretrekker å bruke en noseplug å unngå problemet. Andre velger å blåse ut gjennom nesen akkurat som de kommer inn i vannet, som er også effektive. Unngå iført vernebriller når hoppe i bassenget, siden de ofte blir presset av når hopping.

•  Utfør hopp. Ikke løp, selv på stupebrettet, men to raske skritt er trygge. For en kanonkule, holder begge knærne til brystet og landet på bunnen og nedre del av ryggen for et størst mulig plask. For en blyant dykk, holde kroppen så rett som mulig og slippe ut i vannet med så lite plask som mulig. For en foldekniv, hold det ene kneet til brystet og lener deg bakover for en rettet plask. For en kinaputt, hoppe av stupebrettet fremover, og slå i luften slik at kroppen buer i bassenget med hodet først i en regnbue bevegelse.

Tips og advarsler


  • Hvis utvalget gjør, hopp praktisering av av den siden av bassenget før du prøver dem på stupebrettet kan gi deg sjansen til å perfeksjonere teknikken.
  • Svømming kan være farlig, spesielt når du prøver noe nytt. Aldri svømme alene, selv om du er en god svømmer. Ulykker skjer regelmessig, og det er nødvendig å ha noen tilgjengelig for å hjelpe.
  • Sjekk basseng regler. Noen bassenger, spesielt byen bassenger eller rekreasjonssenter bassenger, forby noen hopp ut av siden av bassenget. Disse hoppene inkluderer vanligvis splash hopp. For å unngå å bli bedt om å forlate et basseng, sørg for å lære og følge reglene.