Hovudside

Hva er en DE Filter Pool?

by Walther

Pool eiere har flere valg når det gjelder å samle filtreringssystemer. Noen alternativer inkluderer sand og Baquacil systemer og DE filtre. Kiselgur filtre er et vanlig valg blant over bakken og i bakken pool eiere. Komponentene i en DE filter inkluderer en motor, pumpe og skimmer som arbeider sammen for å lage en komplett filtersystem.

Kiselgur


Kiselgur, også kjent som DE eller jord, er en type myk sedimentær bergart som er lett kornete i pulverform. Dette stoffet er brukt av pool eiere som hovedgrunnlag for en DE filter system. DE legges gjennom basseng skimmer og bosetter seg inne i filteret. DE blir deretter brukt av innsamlede små partikler av skitt og rusk som passerer gjennom den pool skimmer kurv. DE legger seg på filter rutenett, som arbeider sammen for å samle opp skitt.

Komponenter


Filteret er konstruert på en plast stativ som holder alle komponentene. Filteret er den høye objekt som filtrerer smuss og området der den DE legger seg. Dette vil ha en pumpehåndtaket på toppen så vel som brukes til flere ting, som å opprette filter press. Pumpen vil se ut som en liten beholder som ligger ved siden av motoren. Beholderen har en ekstra skimmer kurv inne for det formål å støvsuge. Når bassenget er støvsugd, må du fjerne bassenget skimmer kurv. Skimmer kurv inne pumpe forhindrer store elementer kommer inn i filteret under støvsuging, som kan skade og tette filter. Motoren er den siste komponent og leveres i forskjellige størrelser som strekker seg fra 0,5 til 2 hestekrefter hestekrefter. Motorstørrelse er avhengig av størrelse.

Trykk Måler


Filteret er utstyrt med en trykkmåler, som er en sentral del av filteret fordi det tillater deg å overvåke filter press. Når DE filter trykkmåleren er i det røde området, er det en indikasjon på at filteret må rengjøres. Å rengjøre DE filter innebærer en prosess som kalles vasking. Skylle ut skitne jorden og erstatte den med ren jord gjennom bassenget skimmer er vasking.

Andre fakta


Ifølge Poolcenter.com, DE filtre er den mest effektive form for pool filter på markedet. Grunnen er at det er i stand til å fange partikler så små som 3 til 5 mikron, noe som er mye mindre enn det blotte øye kan detektere.