Hovudside

Hvordan bruke Borax

by Walther

Hvordan bruke Borax

Boraks er et naturlig forekommende mineral som er fantastisk rimelig og gir nesten uendelige muligheter for husholdning bruker. Når du lære noen av de mange måter som du kan bruke Borax, vil du sannsynligvis aldri vil være uten det i ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Bland en spiseskje med Boraks med en spiseskje med natron og bruke det i stedet for vanlig oppvaskmiddel. Dette combo har både slipemiddel og desinfisering kvaliteter, vil betyr oppvasken være squeaky ren og desinfisert. Prøv dette neste gang du kjører ut av oppvaskmaskin såpe og du kan aldri gå tilbake.

•  Blot opp et spill på teppet og deretter strø på nok Borax å dekke fuktig søl. La det tørke helt og støvsug Borax, for en flekk-fri teppe. For en vin spill, bland en halv kopp Borax inn en halvliter med varmt vann og bruke blandingen til de fargede området med en svamp. La det tørke og støvsug den opp.

•  Kombiner en spiseskje med Boraks med samme mengde lønnesirup. Hell blandingen over i et plastlokk, for eksempel fra en margarin kar. Sett lokket på et møte eller andre steder der du har oppdaget maur. Gnagerne vil gå inn og bite den søte concoction, som vil vise seg giftig for dem.

•  Fukt en urin flekk på en madrass og dryss sjenerøst med Borax. Bruk en svamp til å gni det inn i flekken godt. La den tørke helt og støvsuge Borax unna. Urin lukt vil bli nøytralisert.

•  Lag en løsning ved hjelp av en spiseskje salt og 3 ss av Borax. Suge tung hyssing i løsningen i minst 24 timer, og du vil ha perfekte candlewicks å bruke i hjemmelagde stearinlys.

Tips og advarsler


  • Sjekk alltid tepper og andre fargede områder for fargeekthet før du påfører et lim av Borax.
  • Hold Borax utilgjengelig for barn og kjæledyr, og aldri svelges Borax.