Hovudside

Hvordan installerer jeg Inside Tilgang til en Crawl Space?

by Walther

Hvis huset har en krypkjeller, kan du ikke ønsker å skjære gjennom en utvendig husvegg for å gi et tilgangspanel med mindre det vil være godt skjult. Et alternativ er å installere en tilgang til gjennomgangen plass inne i huset, i en out-of-the-way sted som et skap eller vaskerom. Et interiør tilgang vil ikke råtner på grunn av eksponering for elementene som en utendørs tilgang panel makt. Dette prosjektet kan gjøres ved et hus med nok erfaring til å drive en sirkelsag.

Bruksanvisning


•  Finn flekk på gulvet inne i et skap eller et annet synlig sted å skjære et hull for et tilgangspanel. Trekk enhver tepper bort fra bunnplaten for å avsløre gulvet. Hover stud finder over området i henhold til produsentens instruksjoner. Dette lokaliserer gulvbjelkene sammen med en hvilken som helst kanal arbeid eller rør under gulvet. Markere gulvbjelkene med en blyant.

•  Plasser innramming kvadrat langs en ​​av gulvbjelkene og tegne en 22 1/2-tommers linje på gulvet med en blyant. Flytt innramming kvadrat på gulvbjelkene over fra den første og trekke en linje på samme måte.

•  Skyv innramming kvadrat til den ene enden av en linje og tegne en vinkelrett linje over til neste gulvbjelkene. Dette gjentas på den andre enden av linjen, noe som resulterer i et kvadrat som er 22 halv inches med 22 en halv inches.

•  Sett sirkelsag skjæredybde til 2 inches. Du vil merke et merke på forsiden av platen som indikerer hvor sagbladet vil kutte. Rett som mark med en av linjene på gulvet. Satt foran på plate på gulvet mens du holder på baksiden av sagen opp nok til å holde bladet fra berøre gulvet. Slå på sagen og sakte senke bladet gjennom gulvet.

•  Skjær de andre linjene med sagen og fjerne treet. Måle åpningen i gulvet og klippe et stykke av kryssfiner til å passe. Hvis utskjæringen hadde to lag med gulvbord, må du kutte to stykker av kryssfiner i stedet for bare én. Fortsatt bruker sirkelsag, kuttet to stykker fra 2-tommers med 4-tommers med 48-tommers trelast til 22 1/2 inches i lengde.

•  Hold trelast mot gulvbjelkene slik at toppen av trelast er selv med toppen av gulvbjelkene. Fest trelast til gulvbjelkene med 2 1/2-tommers gips skruer; en på hver ende og en på midten. Still bit (er) av kuttet kryssfinér inne i åpningen for å hvile på toppen av de to stykker på 2 tommer med 4-tommers trelast.

•  Bor et finger hull i kryssfiner tilgangspanelet med en 1 1/4-tommers padle litt. Legge teppet tilbake på plass. Hvis skjære gjennom fliser, sand kuttet kantene med en slipekloss og 100-sandpapir.

Tips og advarsler


  • Sand kryssfiner før du påfører en finish, om ønskelig
  • Ikke la elektroverktøy innenfor rekkevidden av barn.
  • Ikke la tilgang hullet åpent mens barn og kjæledyr er til stede.