Hovudside

Gjør det selv Wood Stair rekkverk

by Walther

Gjør det selv Wood Stair rekkverk

Tre trappetrinn rekkverk er et attraktivt tillegg til ethvert hjem. Det er også en viktig sikkerhetsfunksjon i trapper. Installere tre trappetrinn rekkverk selv kan være skremmende, men med tilstrekkelig forberedelse jobben vil være grei. Det er viktig å plassere rekkverk på riktig sted. Byggeforskrifter og sikkerhetsstandardene krever spesifikk avstand, og kan variere fra kommune.

Bruksanvisning


•  Bestem plassering av trapp rekkverk. Vanligvis må toppen av rekkverket være 34 og 38 inches over nivået for trappetrinn. Rekkverket vanligvis må være 1,5 og 3 inches bred. Vær sikker på at trappetrinn er installert før du tar disse målingene.

•  Fest newel innlegg, som er de større støtte innlegg på begynnelsen og slutten av hver kjøring av trapper. Skjær bunnen av newel innlegg slik at den passer godt til overflaten den blir installert på. Installere innleggene ved å bore hull gjennom innlegg og materialet bak dem og fest med bolter.

•  Mål og kutt rekkverket. Hvil rekkverket på trappen og markere hvor den ender på newel innlegg. Pass på å også markere vinkelen på hver ende slik at endene vil være vertikal etter installasjon. Når rekkverket er merket, så hogg den til lengde. Hvis du bruker en tå rail, installere det nå.

•  Layout og installere spiler. Byggeforskrifter krever vanligvis at spilene være fordelt slik at en sfære 4 inches i diameter ikke kan passere gjennom på noe punkt. Bor et hull for hver og en på riktig sted ved hjelp av en borekrone dimensjonert for å lage et hull i samme størrelse som pinnen på bunnen av baluster.

•  Monter rekkverk til newel innlegg. Gjør dette ved å feste skinne festene til de newel innlegg og deretter sette rekkverk på newel innlegg og koble til jernbane festene. Pass på at endene av spilene er inne i kanalen i bunnen av rekkverk, og at de ikke hindrer rekkverket fra fullt sitteplasser på newel innlegg. Du må kanskje løsne eller fjerne bunn Newel innlegget for å skyve rekkverket på plass.

•  Installer de riktige avstandsstykker i bunnen av rekkverk, mellom spiler. Sikre disse avstandsstykker med små ferdig negler. Du kan også være lurt å forsterke spiler ved å spikre sine baser ned med ferdig negler.