Hovudside

Den beste måten å rense Grass Flekker Out of Uniform

by Walther

Hvis du spiller et sommeren sport, er det sannsynlig at du vil måtte forholde seg til gress flekker på jevnlig basis. De er grønne, de er sta og de skiller seg ut på din uniform som en sår tommel. Fordi de ikke alltid kommer ut i en vask, de er en kilde til frustrasjon for alle som håndterer familien vaskeri. Heldigvis gress flekker er ikke et permanent problem. Hvis det håndteres raskt og korrekt, vil de komme ut på et blunk.

Hvorfor Er Grass Flekker så tøff å fjerne?


Gress inneholder klorofyll, molekylet som gir den en grønn farge. Klorofyll er også et fargestoff slags gjør det synes umulig å fjerne flekker. Når klorofyll blir fanget opp i fibrene i en uniform er materialer det er tøft å fjerne, mer så enn andre vanlige flekker som skitt og søle. Faktisk er det tøffere å få gress flekker ut av naturlige fibre som bomull eller ull, enn syntetiske fibre som polyester.

Vaskeri Instruksjoner


De fleste grønske komme ut lett med en flekk behandling formel som "Shout". Å bruke, "pre-treat" ved å sprøyte formelen på stedet, gir det en scrub, og la den sitte før det er tid for å gjøre vaskeri. Vask uniform som vanlig med din favoritt vaskemiddel, etter produsentens vaskeanvisningen.

The Vinegar Method


Husmødre overalt Extol dydene av eddik som en husholdning renere. Vask gress flekker ved hjelp av en del eddik til to deler vann. Hvis flekken er dypt bakken i, ved hjelp av full styrke eddik vil rense gress flekker uten å skade stoffet. Først, pre-treat ved å helle eddik direkte på flekken, gni det inn, og la det sitte et par timer før du setter inn i vaskemaskinen. Hvitvaske som vanlig.

Klesrens


Hvis flekken ikke kommer ut med jevne vaskeri metoder, er det på tide å ringe i en profesjonell. Renserier har spesielle rengjøringsprodukter rettet mot å fjerne gress flekker og bør være i stand til å fjerne flekken. Renseri kan også være i stand til å anbefale et produkt for deg å bruke, slik at du sparer penger.

Forsiktighetsregler


Ikke bruk alkali-basert renseprodukter som for eksempel avfettingsmidler, ammoniakk og visse vaskemidler da disse vil bare gjøre vondt verre. Alkalier kan føre til at flekken å sette permanent. Unngå også å bruke varme, slik som den tørketrommel eller en jern, til flekken er borte for godt. Varmen fører også gress og andre flekker å sette gjør dem umulig å fjerne. Alltid har en tendens til en flekk så snart som mulig. Jo lenger det holder, jo bedre er sjansene det vil bli permanent.