Hovudside

Hva er Hydrangea Root tinktur?

by Walther

Hva er Hydrangea Root tinktur?

Naturlig eller holistisk medisin har lenge vært brukt som et alternativ til "Western" -stil medisin. En helhetlig tilnærming til medisin bruker urter og andre naturpreparater framfor kjemiske farmasøytiske medisiner for å behandle tilstander, både i forebyggende fase, og når en pasient har allerede kontrahert en sykdom. Hortensia root skjær tilhører denne kategorien.

Definisjon


Hortensia root skjær er laget ved å trekke ut røttene av hortensia plante og blande det med alkohol og destillert vann (selv om eksakte ingrediensene kan variere avhengig av merke av skjær). "Tincturing" er prosessen med å blande plante- eller urteekstrakter med etylalkohol; det antas at tincturing coaxes visse kjemiske elementer ut av rot eller urt ekstrakt at andre metoder ikke.

Bruksområder


Hortensia root skjær er ofte brukt til å bekjempe gallestein samt andre nyre og blæreproblemer. Skjær er et effektivt vanndrivende eller avføringsmiddel, noe som betyr at det kan tvinge ut nyrestein allerede i systemet; det kan også bidra til å oppløse nyrestein som ikke spylt ut av systemet. Annen bruk av hortensia root skjær behandler blære infeksjoner, nyresykdom, fedme og prostataproblemer. Vær imidlertid oppmerksom på at det er nesten ingen vitenskapelige bevis for at hortensia root skjær er effektiv i behandling av alle forhold.

Doser


Hvert merke av hortensia root skjær har sin egen doserings retninger, og du bør alltid følge de som primært. Generelt er det imidlertid, produsenter anbefaler en dose på 6 til 15 dråper, hvor som helst fra en gang per dag til tre ganger per dag, for nyre problemer som er nevnt ovenfor. Alltid konsultere legen din for riktig dosering av noen urte behandlinger du har planer om å ta.

Andre hensyn


Debatten om verdien av helhetlige medisiner er ikke en ny. Mens det er sant at det er lite eller ingen vitenskapelige bevis for den medisinske verdien av hortensia root skjær, talsmenn for holistisk medisin hevder at farmasøytiske selskaper har en økonomisk interesse i å skyve sine egne produkter i stedet for å skyve et rimeligere alternativ som tar virksomheten bort fra dem. Enten du velger å eksperimentere med hortensia root skjær eller annen holistisk medisin, sørg for å konsultere legen din først for å unngå eventuelle komplikasjoner som kan oppstå på grunn av andre medisiner du kan ta eller dine unike helsemessige forhold. Alltid kjøpe fra en pålitelig leverandør som du stoler på.