Min luftfukter lukter muggen


En luftfukter er en husholdningsapparater som fordamper vann til damp for å legge fuktighet til tørr luft. Med regelmessig vedlikehold, bør en luftfukter ikke produsere noen lukt. Hvis luftfukteren har en muggen lukt, kan vannet i reservoaret være stillestående. Dette kan føre til mugg eller mugg vekst, som produserer den muggen lukt. Gjennomføre en dyp desinfisering av luftfukteren fjerner lukten.

Bruksanvisning


•  Trekk ut luftfukter. Fjern reservoaret og dumpe ut vannet. Tørk innsiden av reservoaret med papirhåndklær.

•  Løft opp luftfukter og sørg overflaten under enheten er ikke våt. Ikke plasser luftfukter på teppet, stoff, eller noen annen nedbrytbart overflate.

•  Fyll en bøtte med en liter vann og 2 ss. av blekemiddel. Dypp en svamp i løsningen, og skrubbe innsiden av luftfukteren reservoaret. Du trenger også å tørke ned fordamperen belte med blekemiddel.

•  Skyll svampen ren og tørk ned fordamperen belte med vann. Skyll ut reservoaret for å fjerne blekemiddel. Tørk beltet og reservoar med tørkepapir, eller la dem lufttørke over natten.

•  Følg produsentens retningslinjer for å skifte filter på luftfukteren. Et skittent filter kan forverre en muggen lukt.

•  Fyll reservoaret med rent, destillert vann og erstatte den i luftfukteren. Plugg luftfukter tilbake i og bruke som du vanligvis gjør. For å opprettholde ren lukt, tømme reservoaret hver tredje dag og tørk den ned med hydrogen peroxide og en svamp.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler