Hovudside

Hvordan Grow en Flower Pot Arrangement

by Walther

Hvordan Grow en Flower Pot Arrangement

Enten du foretrekker store, prangende blomster eller klassisk, subtil løvverk, kan en nydelig potte ordning gran opp ethvert hjem. Du kan plassere dem innendørs som et midtpunkt eller å lyse opp et mørkt hjørne, eller utendørs som et samlingspunkt for din hage eller pryd for terrassen din. I motsetning til snittblomster, ordninger i potter holde vokser og trenger ikke å byttes ut hver uke eller to.

Bruksanvisning


•  Kjøp årlige start planter, for eksempel sommer impatiens eller vinter blomstrende stemorsblomster, hvis du ønsker en sesong viser at du kan bytte ut med noen måneder som været forandrer seg. Kjøp en blanding av stauder og evergreens hvis du vil at ditt arrangement skal ha helårs appell. En eviggrønn, for eksempel en dverg rekke Chamaecyparis eller usant sypress, vil sikre at det er alltid noe av interesse i ditt arrangement, mens stauder, som for eksempel dianthus og begonia, vil fortsette å blomstre år etter år.

•  Velg planter med lignende vann, jord og lys krav. Velg planter med farger som går fint sammen. Velge en høyere brennvidde plante, 02:59 fyllstoff, og 02:59 følgende planter til å gi din ordning interesse. Dette vil variere høyden og holde den full.

•  Kjøp en stor container som appellerer til deg som har rikelig med dreneringshull. Dekke større hull med keramikkskår, eller linje hele bunnen med et stykke av skjermen.

•  til en 2- til 3-tommers lag av grus til bunnen av beholderen. Legg til en 2-tommers lag av torv. Legg inn et voksende medium, som potting jord, kompost eller en jordløs potting blanding, avhengig av behovene til de plantene du har valgt.

•  Still dine frøplanter på toppen av jordlaget mens de fortsatt i sine start potter, slik at matjord linje i hver frøplante er omtrent en tomme eller to lavere enn toppen av beholderen du plante dem i. Plasser den største i sentrum eller utenfor sentrum, omgitt av fyllstoff; sette hengere rundt kanten slik at de vokser vil de glir over sidene av potten. Sjekk etiketten eller merke i hver plante kom med for minste plassbehov. Space dem tilsvarende slik de vil ha det rommet de trenger for å vokse, og ordne dem i en attraktiv stil.

•  Lag et lite diagram av ordningen på skrap papir slik at du kan huske det. Fjern frøplanter. Transplantere frøplantene i beholderen i henhold til diagrammet, fylle inn rundt dem med voksende medium etter behov.

•  Vann ditt arrangement. Etter en dag eller to, kan den voksende medium har avgjort, og du må kanskje legge litt mer til toppen av. Plasser ordning hvor det vil få mye lys den trenger, og vann etter behov.

Tips og advarsler


  • Legg slow-release gjødsel for voksende medium. Næringsstoffer vaske ut av potteplanter raskt, så en slow-release gjødsel vil gi jevn næringsstoffer til plantene i inntil seks måneder.
  • Rene beholdere godt hvis de ble brukt tidligere, da de kan overføre mugg, sopp eller sykdommer til nye planter.