Hovudside

Hvordan Plant & Care for Yoshino Cherry Trees

by Walther

Hvordan Plant & Care for Yoshino Cherry Trees

Yoshiro Cherry Trees er et velkjent rase av kirsebærtre på grunn av sine delikate hvite blomster om våren. Kanskje noen av de mest anerkjente Yoshiro Cherries i Amerika omgir Tidal Basin og Jefferson-monumentet i Washington DC Folk strømmer til byen hver vår for å se strålende visning av blomster som blomstrer rundt bassenget. Du kan ta en av disse flotte trær i hagen din. Bare følge noen retningslinjer for å vokse en vellykket Yoshino Cherry Tree.

Bruksanvisning


•  Finn en solrik del av hagen din med loamy, godt drenert jord. Rydde området for rusk og ugress med en rake og hansker. Treet vil ønske plass til å spre sine røtter, så pløye opp hele bakken innenfor en fem fots radius av der du skal plante din Yoshino Cherry Tree. Hvis jorden er for hardt, kan det hende du må legge helt ny jord til området der du plante treet. Husk, en Yoshino Cherry Treeâ € ™ s røtter kan spre seg med 20 til 40 fot bred. Ikke plasser treet nær noen planter som kan tjene som konkurranse når treeâ € ™ s røtter utvide.

•  Grav et hull større enn du tror du trenger å imøtekomme rotklumpen kirsebærtreet. Fjerne treet fra barnehagen potten bare en gang hullet er stort nok til å romme røttene. Sette treet inn i hullet og pass på at den står rett. Pakke i ekstra jord rundt kantene av hullet for å hjelpe den stå.

•  Vann treet umiddelbart etter planting prosessen. Du vil vannet å trenge inn i minst tolv inches å mette alle røttene. Vannet bidrar til å holde sapling fra å gå inn i sjokk. Fortsett å vanne treet for det første året etter planting når som helst de første to inches av jord få tørr. Du vil jorda være fuktig, men ikke våt.

•  Hold et øye på treet for sykdommer og skadedyr som bot forderve og Ambrosia biller. Anbudet trevirke under barken begynner å brune eller cankers vises på grenene karakteriserer bot forderve. Den eneste måten å behandle bot forderve er å fjerne den syke tre. Ambrosia biller er et mer alvorlig problem fordi når billene infisere treet er det ingen kur. Du kan spray anlegget med permetrin (et insektmiddel) for å bidra til å forhindre et angrep. Hvis det er hvite, stick-lignende utvekster på treet, er det et trygt satse på at du har ambrosia biller.

•  Skjær tilbake utviklings greiner på kirsebærtre i senvinteren. Du bør også klippe av eventuelle syke jakt greiner eller døde greiner på sine baser. Klippe av noen vekster som kommer fra foten av treet også. Dette holder kirsebærtre sunn og attraktiv.