Hovudside

Slik reparerer Brass

by Walther

Slik reparerer Brass

Over tid vil din upolert messing anløpe som eksponering til luft gir en kjemisk reaksjon. Du dona € ™ t virkelig trenger å vite rocket science, men å rydde opp og fornye ethvert stykke messing til din tilfredshet. Denne løsningen fungerer om du rengjør en trompet eller en messing statuett, siden de naturlige forbindelser som brukes wonâ € ™ t skade lungene dine.

Bruksanvisning


•  Plasser en magnet ved siden av objektet du ønsker å rengjøre. Hvis du ser noen attraksjon, ikke fortsette. Ekte messing doesnâ € ™ t har noen magnetisme. Du kan ende opp med å ødelegge metallet og nedverdigende messing plating.

•  Plasser objekt i varmt vann og bruke en gammel tannbørste til å børste gjennom overflaten, komme i hver sprekk på overflaten.

•  Skjær en sitron i to med en kniv og fjern frøene. Klem saften i en liten bolle og bruke egg beater å blande den med enten natron eller salt. Som salt eller natron oppløses, tilsett mer til blandingen blir konsekvent. Hold røring.

•  Legg et stykke bomullsstoff i blandingen og gni det på din messing objektet lett. Trykke for hardt vil lage riper i overflaten og føre til skade i det lange løp. Riper oppmuntre til videre nedbrytning. Fortsett denne prosessen, roterende stoffet og bruke rene deler av det hver gang, til du ser ikke mer anløpe samle på stoffet.

•  Fjern løsningen på messing forsiktig, ved hjelp av en annen gammel tannbørste. Kjør litt vann fra en kran på messing for å få resten av.

•  Tørk din messing med et nytt håndkle raskt før vannet begynner å bosette seg i.

•  Påfør et lag med olivenolje, ved hjelp av en annen håndkle rundt hele overflaten av messing, hvis du vil ha en lakk på den. Dette bidrar til å beskytte den blanke overflaten. Ikke bruk denne prosessen for musikkinstrumenter eller andre ikke-ornamental messing gjenstander.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk noen tunge kommersielle produkter på et messinginstrument. Dette kan føre til alvorlige problemer for helsen din, spesielt hvis du har tenkt å spille instrumentet kort tid etter lakkering av det.