Hovudside

Hvordan få frem toskanske Walls

by Walther

Toskanske vegger er lette å identifisere på grunn av deres grov tekstur og slående vertikale linjer skåret inn i gips. De er også gjenkjennelige med sine varme gylne toner. Du trenger ikke å leve i Toscana for å ha toskanske vegger. Lag en faux-toskanske finish på en vegg med grunnleggende hjem forbedringspunkter. Gi rommet ditt en gammel verden føler med en helg prosjekt.

Bruksanvisning


•  Prep veggene dine ved å pusse dem med 400-sandpapir og deretter ved å tørke dem ned med en fuktig klut for å rydde av alt støvet. Sliping veggene vil gi gipsen en gripeflate for å holde på.

•  Plasser en 1/4-til-1/2-tommers tykke lag med gips på veggen med en sparkel. Det er ikke viktig å få gips på veggen jevnt med ingen linjer, fordi du vil trenge gips senere.

•  Rull overflaten lett av gips med en maling roller. Malerullen vil tilføre en stein tekstur til overflaten av gips. Ikke trykk for hardt med valsen. Du vil ha en lys tekstur på dette stadiet. Erstatt valsen med en ny når den laster opp med gips.

•  Lag vertikale linjer og flenger i overflaten av gips med elementer som en smør kniv, hjørnet av sparkel eller en gaffel. Gjøre linjene i varierende bredder og lengder. De bør forbli vertikal, men du trenger ikke å holde dem alle i en rett linje. Gjør gashes se tilfeldig ut til å gi din vegg følelsen av at det ble skåret ut av en solid blokk av leire.

•  La gips tilstrekkelig tid til å tørke. Gi det minst 24 timer hvis du brukte en 1/4-tommers overflate eller 48 timer hvis du brukte en 1/2-inch overflaten.

•  Paint overflaten av gips med et gult eller rødt leire maling. Bruk en flat maling. Bruk en rulle for å sikre at du får maling i alle sprekker og hull av de linjene du skrevet i gips. Om nødvendig, bruk en pensel hvis valsen ikke vil komme inn i disse stedene. La malingen tilstrekkelig tid til å tørke.

•  Gni en sjokolade glasur på overflaten av veggen, og deretter umiddelbart gni den av. La glasuren i sprekker og hulrom. Dette vil gi veggen en ytterligere strukturert utseende.