Hovudside

Hvordan du rengjør benkeplater med kaffe flekker

by Walther

Hvordan du rengjør benkeplater med kaffe flekker

De fleste av oss elsker vår morgen java, men ikke flekker det etterlater seg på benkeplater. Syren og brune fargestoffer i kaffen gir gode råvarer for å produsere vanskelig å fjerne brune flekker på kjøkkenbenken. Slik at flekkene å forbli i lange perioder skaper bare ekstra arbeid når du prøver å fjerne dem. Fjerne kaffe flekker fra benkeplater med produkter som ikke vil skade disken overflaten.

Bruksanvisning


•  Bland 1 ts. mild oppvaskmiddel i en vask med varmt vann. Fukt en tallerken fille med såpevann og vri ut overflødig. Tørk av kaffe flekker med parabolen fille, fjerne så mye av flekken som mulig.

•  Bland halv kopp hydrogenperoksyd med 2 dråper ammoniakk i en liten engangsbeholder, slik som en gammel pisket topping bolle.

•  Tørk løsningen over kaffe flekker med en ren fille. Påfør ekstra løsning som nødvendig for å fille å rydde av alle kaffe flekker fra benken.

•  Dryss 1 ts. natron i løpet av noen kaffeflekker ikke fjernes med hydrogenperoksyd-oppløsning. Gni natron inn i flekken med en fuktig fatet fille, fjerne den fra benken. Skyll natron fra benken med en fuktig fatet fille. Tørk benkeplate med en tørr klut.

Tips og advarsler


  • Tørk sølt kaffe fra benke raskt for å hindre at flekken fra å sette.